Mark van der Linden van Avant Spirit heeft een missie op een historische plek

VELP/GRAVE – De spirituele energie van het Emmausklooster uit 1645 spat er van af. De eeuwenoude geschiedenis en verhalen maken van deze locatie een uniek centrum  voor stilte, bewustwording en ontwikkeling. Onder de noemer Avant Spirit is een nieuwe bestemming gevonden voor het voormalige kloostercomplex.

Locatiemanager van Avant-Spirit is  Mark van der Linden vertelt over de gebruiksmogelijkheden en activiteiten: “Van een heisessie tot een vergadering, maar ook meerdaagse arrangementen zijn hier mogelijk. Wij faciliteren daarbij alle horeca-mogelijkheden, zo verzorgen wij drie keer per dag een maaltijd, van ontbijt tot avondeten. Maar ook alles is aanwezig om goed te kunnen vergaderen en cursussen te geven, van flip-over tot beamer.”

Deze zomer heeft Avant Sprit een aantal educatieve programma’s in petto. Zo geeft houtkunstenaar Kees de Bruijn uit Sint Anthonis een workshop. Marco van der Plasse uit Boxmeer geeft een worshop over taal en gedichten. Jan Duindam geeft tekst en uitleg over de zangkunst en Hanny Braspenning gaat als kunstenaar in op muziek en media.

Van der Linden: “Het klooster willen wij met al deze activiteiten op de kaart zetten. Want Avant Spirit is meer dan een gebouw. Bovendien kunnen belangstellende hier overnachten in ons twaalf gastenkamers.  En dat in een rustige, spirituele omgeving.”

Op de Business Beurs in Cuijk op 21 en 22 juni presenteert Avant Spirit zich en geeft Van der Linden tekst en uitleg over de activiteiten en mogelijkheden in het Velpse klooster.

Avant Spirit – Emmausklooster
Mark van der Linden
Basilius van Bruggelaan 4
5363 AV Velp – Grave

Telefoon : 0486-477642

E-mail : secretariaat@avantspirit.nl
Website : www.avantspirit.nl

 

Print Friendly, PDF & Email