Mark van der Linden van Avant Spirit aan het woord over spiritualiteit in het Emmausklooster van Velp Grave

VELP-GRAVE – Wie Avant Spirit bezoekt en het Emmausklooster betreedt, voelt direct de spirituele energie die het klooster sinds 1645 in en uit ademt door de eeuwenoude geschiedenis en verhalen die er rond zijn gegaan. Het Emausklooster is een authentieke locatie waar verhalen weer tot leven komen om verder vertelt te worden.

Avant Spirit is hét centrum voor stilte, bewustwording en ontwikkeling. Avant Spirit maakt ook wezenlijk onderdeel uit van het Emausklooster en biedt tal van mogelijkheden voor mensen om het klooster te bezoeken.

Het Emausklooster is er ook voor het bedrijfsleven en biedt bij uitstek echt een beleving als het gaat om toegevoegde waarde.

De omgeving leent zich prima voor heisessies en het klooster herbergt prachtige zalen om bijeenkomsten, cursussen, workshops, opleidingen en andere samenkomsten te houden. Daarnaast bieden wij ook eenvoudige, doch professionele hotelkamers om te kunnen overnachten. Alle gastronomische benodigdheden worden verzorgd door de bewoners en vrijwilligers van het klooster, de Kapucijnen. Bijzonder toch?

Bezoek onze website of neem gerust contact met ons op als u het Emmausklooster wil komen bezoeken.

Avant Spirit – Emmausklooster
Mark van der Linden
Basilius van Bruggelaan 4
5363 AV Velp – Grave

Telefoon : 0486-477642

E-mail : secretariaat@avantspirit.nl
Website : www.avantspirit.nl

Print Friendly, PDF & Email