Mark Janssen van Jaro Controls uit Vierlingsbeek: Schakel tussen electricien en loodgieter

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

VIERLINGSBEEK – Mark Janssen van Jaro Controls uit Vierlingsbeek is present op de Maasvallei Businessbeurs 2017 op 21 en 22 juni in Cuijk.

Voor onze producten en diensten is het belangrijk dat we kunnen vertellen wat we doen. In Jip en Janneke-taal legen we uit dat wij de schakel zijn tussen de electricien en de loodgieter, zegt Mark. Grotere productiebedrijven met zware machines of materieel, kunnen besparen op storingstijden en op stroomverbruik. Wij meten, zeg maar, de kwaliteit van de stroom/spanningen tijdens het productieproces in de meterkasten en rond de machines.

Aan de hand van onze metingen kunnen we met behulp van elektronische filters, want dat is ons product, de vuile stroom filteren. Zodoende kan het niet meer voorkomen dat printplaten spontaan doorbranden of dat elektromotoren oververhit raken en dat soort dingen. Een absolute tijdwinst voor storingstijden en in geld.

Op de beurs willen wij graag ondernemers ontmoeten die ons verder kunnen helpen met ingangen naar grotere bedrijven, maar andersom kunnen de ondernemers ook gebruikmaken van onze kennis en kunde. Niet voor niets pretenderen wij een bron van kennis in huis te hebben. De beurs vinden wij een heel mooi initiatief en daar doen we graag aan mee.

Jaro Power Quality

Anna van Burenstraat 6
5821 BP Vierlingsbeek

Telefoon : Mark Janssen : 06-30786286

E-mail :    info@jaro-controls.nl
Website : www.jaro-controls.nl

 

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.