Margreet Noordanus van Paardeninzicht: ontdek wat coaching en training met paarden voor uw organisatie kan betekenen

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

VLODROP – Margreet Noordanus van Paardeninzicht is zeer gepassioneerd over haar vak als Paardencoach: “Ik zeg altijd dat je met paarden niet moet fluisteren maar communiceren! Het talent om paarden te begrijpen, het zien dat er iets aan de hand is, het begrijpen en snappen wat er aan de hand is, is voor mij ‘normaal’ omdat ik dit van jongs af aan doe en ervaar. Vandaar dat ik met paarden communiceer en niet met ze fluister. Mijn talent om paarden te begrijpen en met ze te communiceren gebruik ik om individuele deelnemers, teams en bijvoorbeeld families, op weg te helpen naar een beter begrip, groter inzicht, meer vertrouwen en betere samenwerking.”

Margreet Noordanus heeft een ruime werkervaring in het bedrijfsleven opgedaan bij zowel MKB bedrijvenals multinationals. De nadruk in deze functies lag op communicatie, samenwerking, leidinggeven en werkprocessen. Vanwege haar interesse en feeling met paarden en coaching heeft zij de opleiding coachen met paarden afgerond en is zij haar bedrijf Paardeninzicht gestart.

Paardeninzicht richt zich op coaching binnen bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij Margreet terecht voor een individuele- of familiesessie. Voor bedrijven helpt Margreet bij het oplossen van communicatie, samenwerkings- en leiderschapsproblemen. Dit doet zij door inzichtelijke businesscoaching met paarden. Coaching met paarden lost problemen op door ze heel duidelijk en op aanvaardbare wijze neer te zetten.

Daarbij verzorgt zij trainingen op maat:

  • HR & PRODUCTIE TEAM TRAININGEN
  • IT & TECHNIEK TEAM TRAININGEN
  • FOOD INDUSTRIE TEAM TRAININGEN

Binnen de team trainingen komen de volgende “problemen” aan bod: Worden de competenties van uw teamleden niet optimaal benut? Krijgt u als leidinggevende geen feedback van het team? Functioneert het Management Team onvoldoende? Laat de communicatie te wensen over? Komen boodschappen niet door op de werkvloer? Weigert men samen te werken of is er ruzie? Worden resultaten wel beloofd maar niet gehaald? Herhalen fouten zich keer op keer? Alles al geprobeerd maar helpt niets?

Leidinggevenden kunnen terecht voor o.a. de volgende problemen: Komt de communicatie niet over? Lukt het niet te werken vanuit innerlijke kracht? Niet bewust hoe hij/zij overkomt. Zelfvertrouwen aangetast? Rust en geduld ver te zoeken? Balans werk en privé zoek? Komt de boodschap niet over? Weigeren medewerkers mee te werken in het team?

Voor individuele werknemers of particulieren kan Paardencoaching een uitkomst zijn voor: Niet functioneren, stress, burn-out, pesten, vastlopen in werk en/of relaties, onzekerheid, zelfinzicht, overleggen, samenwerken, frustraties, anger management, communiceren, omgaan met gepest worden, communiceren, grenzen stellen.

“De individuele deelnemer of het team hoeven niet op het paard te zitten! Zij kunnen met beide benen op de grond blijven. Ook hoef je bij PaardenInzicht niet buiten in de regen of modder te staan: elke coachlocatie –in de buurt van de klant- is voorzien van een binnenbak. In de interactie kunnen, nadat er inzicht verkregen is, direct oplossingen getest worden en je kunt meteen het succes ervaren van nieuwe oplossingen. Door contact te maken met een paard en vervolgens samen met het paard gericht oefeningen –altijd op de coachvraag afgestemd- te doen, krijgt een team of individuele deelnemer non verbale feedback van het coachpaard.”

In samenwerking met Lead2Meet verzorgt Paardeninzicht de training: Sales & Common Sense!!

Tijdens de Business Beurs zal Margreet Noordanus op donderdag 22 juni om 16:30 uur een presentatie verzorgen over wat Paardencoaching voor uw organisatie of team kan betekenen! Een voor velen onbekend onderwerp, maar zeker de moeite waard om bij te wonen!

Paardeninzicht

Margreet Noordanus

Grootestraat 32
6063 AL Vlodrop

Tel nr: 0622360999
E-mail: info@paardeninzicht.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.