Marcel Houwen en Paul Achten van Goed Gemutst aan het woord over hun werkgebieden.

CUIJK- Marcel Houwen (32) en Paul Achten (35) hebben deze zomer hun krachten gebundeld in het nieuwe bedrijf Goed Gemutst. Met hun frisse, open blik zijn zij dé partner voor personele vraagstukken en procesefficiëntie. Zij helpen u en uw personeel op een plezierige manier topresultaten te boeken en continuïteit in uw organisatie te waarborgen. Dit doen zij op een praktische manier die weinig tijd vraagt en uw personeel niet of nauwelijks uit hun dagelijkse werkzaamheden haalt terwijl zij aan de slag zijn. Hun devies: “Werken hoort energie, plezier én goede resultaten op te leveren”. In deze bijdrage stellen de beide mannen zich kort aan u voor.

Paul –  “Tijdens en na mijn studie HRM heb ik in diverse werkgebieden van dit mooie werkveld de nodige ervaring mogen opdoen. Van commerciële werving & selectie tot het begeleiden van werklozen naar een nieuwe baan en van het samenstellen van een nieuw team tot strategische personeelsplanning. De rode draad in mijn ervaring is mijn drijfveer om mensen naar mooie prestaties te begeleiden, met behulp van kwaliteiten waarvan ze zelf niet (meer) wisten dat ze deze hadden. Het geeft mij persoonlijk altijd veel voldoening om op een coachende manier inzicht te geven aan mensen, die daar vervolgens zichzelf ontzettend goed mee kunnen helpen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat problemen altijd door jezelf kunnen worden opgelost, soms is er alleen even iemand nodig die net het juiste zetje geeft. Die rol neem ik graag op me. Naast mijn werk ben ik altijd veel met muziek bezig geweest, daar kan ik echt alles in kwijt en het ruimt alle spanningen lekker op. Via die weg heb ik Marcel leren kennen. Ik speel basgitaar in de band waarvan Marcel de drummer is. Zodoende zijn we al jaren, ook buiten het professionele veld, perfect op elkaar ingespeeld.”

Marcel – “Van oorsprong ben ik een bedrijfskundige die gespecialiseerd is in supply-chain processen. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de consultancy, heb ik ook van andere werkvelden veel meegekregen. Met name de ICT sector en de technische branche zijn mij niet vreemd. Voorbeelden daarvan zijn procesoptimalisatie bij Tata Steel en Rabobank, en verandermanagement bij DPD en Philips. Efficiëntie is in deze rollen altijd mijn grootste drive. Op weg naar een optimale efficiëntie werk ik aan een goede afstemming met (en tussen) de juiste personen die bij het betreffende proces betrokken zijn. Het leuke en interessante vind ik altijd dat medewerkers tot de conclusie komen dat ze een groter gezamenlijk doel hebben dan vooraf gedacht, en zodoende dichter bij elkaar komen te staan. Buiten mijn professionele leven ben ik actief op de tennisbaan, achter het drumstel en op de salsadansvloer. Ritme en samenspel vormen daarin de rode draad voor mij.” 

Het nieuwe concept van Goed Gemutst stelt teams in staat om gezamenlijke topprestaties te leveren. Juist als medewerkers vol passie, energie en plezier hun werk kunnen doen ervaren ze minder werkdruk en halen ze veel meer voldoening uit hun werkzaamheden.

Indien u naar aanleiding van dit artikel advies kunt gebruiken over efficiëntere teamprestaties, individuele resultaten en personeelsbehoud, komen wij graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Goed Gemutst
Paul Achten
Telefoon : 06-52313574
E-mail : paul@goed-gemutst.nl

Goed Gemutst
Marcel Houwen
Telefoon 06-14966622
E-mail : marcel@goed-gemutst.nl

Website : www.Goed-Gemutst.nl

Print Friendly, PDF & Email