Marcel Houwen en Paul Achten van Goed Gemutst aan het woord over gemotiveerde teams

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Goed GemutstCUIJK – Goed Gemutst – Marcel Houwen en Paul Achten hebben onlangs hun HRM- en bedrijfskundige kennis gebundeld in een nieuw concept en een nieuw bedrijf. Met hun unieke dienstverlening helpen zij organisaties met personeelsbehoud, werkdrukverlaging en teamprestaties.

Medewerkers zijn het grootste kapitaal van bedrijven, dus hoe gemotiveerder de medewerkers kunnen functioneren met elkaar, des te hoger worden de individuele resultaten en teamprestaties. Ons nieuwe concept omvat ook een stukje sociale innovatie, want ook aan het behoud van medewerkers liggen factoren ten grondslag die vaak niets met geld te maken hebben.

Goed Gemutst
Op de foto staat links, Paul Achten en rechts, Marcel Houwen.

Het nieuwe concept van ons bedrijf stelt teams in staat om gezamenlijke topprestaties te leven. Juist als medewerkers vol passie, energie en plezier hun werk kunnen doen ervaren ze minder werkdruk en halen ze veel meer voldoening uit hun werkzaamheden.

Goed Gemutst
Op de foto links, Marcel Houwen en rechts, Paul Achten.

Ons werkgebied ligt in het gebied de Maasvallei van Maastricht tot en met de Biesbosch. Vandaar dat we middels de Maasvallei nieuwssite de lezers uitgebreid willen informeren over Goed Gemutst. Via de Maasvallei netwerkbijeenkomsten- en beurzen willen we graag persoonlijk in contact komen met andere ondernemers en bedrijven om kennis en informatie uit te wisselen met elkaar.

Indien u naar aanleiding van dit artikel advies kunt gebruiken over efficiëntere teamprestaties, individuele resultaten en personeelsbehoud, komen wij graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bespreken.

Goed Gemutst
Paul Achten
Telefoon : 06-52313574
E-mail : paul@goed-gemutst.nl

Goed Gemutst
Marcel Houwen
Telefoon 06-14966622
E-mail : marcel@goed-gemutst.nl

Website : www.Goed-Gemutst.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.