Mar-Oil Olieservice uit Vierlingsbeek bruist van de nieuwe ontwikkelingen

Bezoek Mar-Oil Olieservice tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer in stand nummer 15.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

mar-oil-olieservice-uit-vierlingsbeek-bruistVIERLINGSBEEK – Mar-Oil Olieservice uit Vierlingsbeek is wat men noemt een Multi Branded partner op het gebied van brandstoffen, brandstoftanks, olie, propaangasgas, smeermiddelen, koelmiddelen en onderdelenreinigers. Kortom, Mar-Oil is totaalleverancier voor bedrijven in o.a.: de industrie, agrarische sector, transport, logistiek en automotive. Maar ook de particulier die verlegen zit om een litertje motorolie of snel nog even een volle gasfles nodig heeft voor de barbecue kan bij Mar-Oil terecht.  

Een multi branded partner houdt in dat Mar-Oil alle professionele merken voert zoals o.a.: Shell, Kroon Oil, Fuchs, Motul, UTB, Castrol, Mobil en Dieselolie24. Mar-Oil bestaat nu 11 jaar en ons team bestaat momenteel uit vijf enthousiaste medewerkers. We groeien door, we krijgen steeds meer dealerschappen gegund, waardoor we ook steeds meer nieuwe klanten mogen verwelkomen.

mar-oil-olieservice-uit-vierlingsbeek-bruist

En het bruist bij ons van de nieuwe ontwikkelingen, want onlangs hebben wij een nieuwe duurzame brandstof mogen introduceren waar we op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer meer over gaan vertellen. Een tipje van de sluier? ChangeXL is de meest groene brandstof die er op de markt verkrijgbaar is. ChangeXL bestaat uit plantaardige enzymen die goed zijn voor het milieu en beter voor de diesel en benzine motoren. Vraag ons gerust naar meer informatie over deze nieuwe groene brandstof. Het is de derde keer dat Mar-Oil Olieservice deelneemt aan de Maasvallei Business Beurs, want wij vinden het heel belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio. En met name het persoonlijke contact van de ondernemers onderling spreekt ons enorm aan. Je leert altijd weer nieuwe mensen kennen en van het één komt altijd wel weer het ander. Ben benieuwd wie we allemaal gaan zien en mogen ontmoeten op deze beurs.

mar-oil-olieservice-uit-vierlingsbeek-bruist

Tip! Klik hier voor de actuele dagprijs van dieselolie!

Op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 staat Mar-Oil op de Business Beurs Boxmeer in stand nummer 15 op industrieterrein Saxe Gotha in de hallen van het Lion Center aan de Lionstraat 8 te Boxmeer. Twee constructieve beursdagen van 16:00 uur tot 21:00 uur. Bekijk de plattegrond en de exposantenlijst om te zien welke bedrijven er allemaal nog meer staan.

Mar-Oil Olieservicemar-oil-olieservice-uit-vierlingsbeek-bruist
Marc Oudenhoven
Molenweg 2
5821 EA  VIERLINGSBEEK

Telefoon : 0478-561541
Fax : 084-2284260

E-mail: info@mar-oil.nl
Website: www.mar-oil.nl
Facebook: Mar-Oil Oliehandel

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.