Mar-Oil Oliehandel: ‘Wij willen ons gezicht laten zien op Netwerkbeurs Cuijk’

VIERLINGSBEEK – Marc Oudenhoven uit Vierlingsbeek staat met zijn bedrijf Mar-Oil Oliehandel op de Maasvallei Netwerkbeurs in Cuijk op 21 en 22 juni. Mar Oil is leverancier voor dieselolie, propaangas, smeermiddelen, additieven, koelmiddelen en vriesmiddelen.

Oudenhoven zit ruim 25 jaar in de olie. In 2007 werd hij zelfstandig ondernemer. Het bedrijf telt nu zes medewerkers. “Onze belangrijkste klanten zijn autogarages, landbouw- en grondverzetbedrijven, transportbedrijven en industrie.”

“Als partner van Dieselolie24.nl kunnen wij u messcherpe prijzen bieden. Bekijk de actuele dieselprijs en andere brandstofprijzen in onze regio en plaats uw bestelling.”

“Wij zijn eveneens leverancier van Motul voor Zuid-Nederland. Motul bestaat al meer dan 150 jaar en heeft een uitstekende internationale reputatie als specialist in het ontwikkelen en produceren van motorolie voor motoren. Een bekend merk in de racewereld.”

Mar-oil-oliehandel-vierlingsbeek-marc-oudenhoven-maasvallei-netwerbeurs-2016-portretfoto-maasvallei-netwerk

Motul streeft naar een constante productie van hoogwaardige smeermiddelen met steeds betere prestaties. De producten van Motul behoren tot de beste motoroliën die op de markt te krijgen zijn.

Mar-Oil staat voor klantvriendelijkheid met een persoonlijke benadering. Hoogwaardige producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn bij ons vanzelfsprekend. “Productkennis, service en snelle levering staan bij ons centraal. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van smering en smeerspecificaties.”

Mar-Oil levert ook kleinverpakkingen smeermiddelen en koelvloeistoffen. “Als particulier kunt u op onze locatie in Vierlingsbeek terecht voor gasflessen voor de barbecue of de camping.”

De Maasvallei Netwerkbeurs is vooral gericht op business to business. “Als Mar-Oil willen wij hier ons gezicht laten zien in Cuijk”, aldus Oudenhoven.

 

Mar-Oil Oliehandel
Marc Oudenhoven
Molenweg 2
5821 EA  VIERLINGSBEEK

Telefoon : 0478-561541
Fax : 084-2284260

E-mail:    info@mar-oil.nl
Website: www.mar-oil.nl

Print Friendly, PDF & Email