De Maasvallei Netwerkbeurs Cuijk kan de boeken in als de heetste en coolste beurs van de regio

Delen wordt enorm gewaardeerd

CUIJK – Het waren hete dagen voor de deelnemers, exposanten, bezoekers en betrokken ondernemers tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs in Cuijk. De eerste dag ging nog redelijk, echter op de tweede dag was het voor iedereen zwaar afzien door de tropische temperaturen. Maar eerlijk is eerlijk, samen met elkaar is het niet alleen de heetste, maar tevens ook de coolste beurs van de regio geworden.

En er zijn mooie projecten en samenwerkingen tot stand gekomen tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs. Er zijn ook goede, nuttige en interessante presentaties gegeven. Iedereen heeft de banden aan kunnen halen met bekende relaties en iedereen heeft nieuwe ondernemers en bedrijven leren  kennen.

De organisatie heeft zoveel mogelijk de lokale ondernemers als leveranciers betrokken bij de Maasvallei Beurs, dus in die zin is het evenement ook interessant voor de ondernemers in het Land van Cuijk. Denk aan Slijterij Cevelum, Primetime Eventtechniek en Inrichting, DSRFood Mook, Roelofs Food Centre, Huisstijl Makelaar, Jordans Sign & Promotion, Ballonnenidee, restaurant de Beurs en nog vele anderen.

Ook de gemeente Cuijk heeft medewerking verleent om het evenement mogelijk te maken.

De sfeer onder de ondernemers was heel gezellig, vrolijk en informeel. Vanwege het warme weer zijn we in de buitenlucht gaan barbecueën aan de Grotestraat met als grillmaster niemand minder dan de heer Gerard Martens zelf. En op de tweede dag mocht de heer Ruud van Woerkom zijn barbecue kunsten vertonen. Dit ook naar volle tevredenheid van de hongerige netwerkers.

Over de projecten en samenwerkingen die tijdens de beurs tot stand zijn gekomen, kunnen we over enkele weken iets meer vertellen. Er zitten namelijk best wel revolutionaire ontwikkelingen tussen die nog wat tijd vergen om over te kunnen schrijven.

Wat de Maasvallei beurzen zo bijzonder maakt, zijn de samenwerkingen en de diversiteit van de verschillende bedrijven en ondernemers uit diverse branches, sectoren en werkgebieden.

Als organisator van Maasvallei Netwerk, zou ik graag willen toevoegen dat u met een gerust hart zaken kunt doen met deze bedrijven, organisaties en ondernemers. Niet alleen kun je een oorlog met ze winnen, maar ze zijn ook heel betrouwbaar, loyaal, leveren kwaliteit en zullen u nooit laten vallen. Iedereen bedankt voor alles en tot de volgende keer,

Michel Hovenkamp

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd