Maasvallei Netwerk verheugt zich op de derde editie van de Bedrijvigbeurs in Cuijk

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – Met een leuke hoek stand op plaats 21C staat de organisatie van Maasvallei Netwerk op 13 en 14 september alweer voor de derde keer op de Bedrijvigbeurs te Cuijk in het Ebben Inspyrium.

De Bedrijvigbeurs in Cuijk is absoluut the place to be als je in het Land van Cuijk onderneemt, want samen met de andere exposanten vertegenwoordig je toch een economisch sterke regio waar van alles te doen is. Voor mij persoonlijk is de Bedrijvigbeurs daarom ook echt een thuiswedstrijd en dé gelegenheid om iedereen weer eens te spreken en nieuwe contacten te ontmoeten.

Op de Bedrijvigbeurs kun je als organisatie heel constructief laten zien wie je bent, wat je doet, wat je zoekt, wanneer je in beeld komt en waarom de mensen juist op jou een beroep moeten doen. Gezamenlijk met de andere exposanten gaan we alle bezoekers warm verwelkomen en laten zien wat voor prachtige branches, sectoren, werkgebieden en specialiteiten we in het Land van Cuijk hebben.

Archieffoto van het opbouwen van de Maasvallei Stand in 2013

Nu is het Land van Cuijk voor ons een belangrijke regio in de Maasvallei, omdat rivier “De Maas” van Maastricht tot en met de Biesbosch stroomt. In onze stand kunnen we straks alles vertellen over ondernemen, netwerken, beurzen en samenwerken in de regio’s van de Maasvallei.

michel-hovenkamp-maasvallei-netwerk-bedrijvig-beurs-inspyrium-ebben-2015
Archieffoto tijdens de Bedrijvigbeurs 2015

Wees welkom op de Bedrijvigbeurs en op vertoon van uw visitekaartje kun je de beurs gratis bezoeken.

Maasvallei.Net
Michel Hovenkamp

Maasstraat 8
5431 EB Cuijk

Telefoon : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.