Maasvallei Expo te gast bij Venray in Bedrijf voor uitzending bij Peel en Maas tv

MAASVALLEI – Voor de tv uitzending Venray in Bedrijf van 16 en 20 september 2017 is de organisatie van Maasvallei Expo te gast bij Peel en Maas tv. De opnames vinden plaats op donderdag 7 september om 20:00 uur in zaal 7 van het Asteria Hotel te Venray aan de Maasheseweg 80A. En u bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen om 19:30.

De andere organisaties die worden geïnterviewd door niemand minder dan Rob van Lieshout  bij Peel en Maas tv zijn Mondiaal Platform, Peelrand Makelaardij, Bert Fleuren Administratie, Restaurant 05, Electro Gommans en Maasvallei.Net.

Ondernemers zijn van harte welkom om de opnames bij te wonen. De opnames beginnen om 20.00 uur. De twee uitzendingen zijn rond 21.15 afgerond waarna de avond met een informele netwerkborrel gezellig wordt afgesloten. Locatie opnames: Asteria Hotel, Maasheseweg 80A te Venray.

Peel Maas tv is een product van Van den Munckhof uit Venray. Een breed en veelzijdig full service mediabedrijf dat natuurlijk ook vertegenwoordigd is tijdens de Maasvallei Expo op stand nummer 75a. Zie plattegrond.

Van den Munckhof BV
Keizersveld 19
5803 AM Venray

Telefoon : 0478 58 27 27

E-mail : info@vandenmunckhof.nl
Website : www.vandenmunckhof.nl
Facebook : Van den Munckhof

Print Friendly, PDF & Email