Maasvallei Expo Ambassadeur Erik Rijpkema van MijnVenray.NL zet zich in voor de beurs

VENRAY – Toen ik hoorde dat op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 de Ondernemers Vakdagen wordt voortgezet onder de naam Maasvallei Expo, heb ik me direct bij de organisatie gemeld om mijn hulp aan te bieden, zegt Erik Rijpkema van het online mediaplatform MijnVenray.NL. 

“Maasvallei Expo Ambassadeurs zijn ondernemers en bedrijven die hun expertise, diensten, producten en faciliteiten ter beschikking stellen om van de Maasvallei Expo 2017 een groot succes te maken.”

MijnVenray.NL is een heel leuk en informatief online communicatieplatform waar onze lezers op basis van individuele belangstelling alle informatie over aanbiedingen, evenementen, nieuwtjes, en interessante onderwerpen uit de gemeente Venray ontvangen. We zijn begonnen met één lezer, maar ondertussen zijn het er al meer dan 5000. Door middel van speciale acties, bereiken we op demand zelfs tussen de 10.000 en 30.000 lezers uit de regio. Mijn Venray heeft afgelopen jaar niet voor niets meer dan 2,5 miljoen paginaweergaven gehad en dit jaar gaan we voor de 3,1 miljoen weergaven. En dat maakt het voor bedrijven, ondernemers en instanties, natuurlijk heel interessant om Mijn Venray in te zetten als advertentie en reclame kanaal.

 

Ik zet mij in als Maasvallei Expo Ambassadeur om al het nieuws en de informatie over de Maasvallei Expo onder de aandacht te brengen onder onze zakelijke lezers op MijnVenray.NL.

Tevens doe ik mee als officiële deelnemer tijdens de beurs op het netwerkpodium onder begeleiding van niemand minder dan René Luijten van BS Morgen. Samen met de andere deelnemers, exposanten, ambassadeurs en bezoekers willen we van deze nieuwe beurs natuurlijk een heel groot succes maken.

Voor exposanten, deelnemers en belanghebbenden die via MijnVenray ook wat extra publiciteit willen genereren voor hun deelname aan de Expo, hebben we een hele speciale aanbieding in petto. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

E-Vontuur.NL
Erik Rijpkema

Everestlaan 8
5801 KB Venray

Telefoon : 0478-852965

E-mail : info@mijnvenray.nl
Website : www.mijnvenray.nl
Facebookpagina : MijnVenray.NL

Print Friendly, PDF & Email