Maasvallei Expo Ambassadeur Dennis Bonneveld zoekt contact met bedrijven voor de beurs in Venray

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Dennis BonneveldCUIJK – De 41 jarige Dennis Bonneveld heeft van zijn passie, zijn beroep kunnen maken als mobiele barista op locatie voor evenementen, congressen, vergaderingen, open dagen, klantendagen, productpresentaties, feesten en partijen.  Sinds enkele weken zet Dennis zich in als Ambassadeur voor de Maasvallei Expo. Hét Business Event voor alle organisaties in de regio’s van de Maasvallei. Het evenement vindt plaats op 31 oktober, 1 november en 2 november 2017 in de Evenementenhal Venray.

Als Ambassadeur van de Maasvallei Expo heb ik enkele uren per week contact met horeca, recreatie en toerisme bedrijven om dit mooie business event onder de aandacht te brengen. Dit geldt ook voor bedrijven en ondernemers die streekproducten maken. Rivier “De Maas” is een hele lange rivier die van Maastricht tot en met de Biesbosch stroomt. De Maasvallei is daarmee een enorm groot gebied, vol van kansen, mogelijkheden en ontwikkelingen. In die zin ook heel interessant voor toerisme, recreatie en horeca werkgroepen die samen met hun leden een bezoekje willen brengen aan de Maasvallei Expo of misschien zelf onder de aandacht willen komen tijdens het event.

Dennis Bonneveld

Ondernemers, medewerkers en bedrijven zijn van harte welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de Maasvallei Expo, of wellicht zelfs voor vragen over de diensten van deze betrokken barista.

Carry’s Coffee
Dennis Bonneveld
Telefoon : 06-50402074

E-mail : info@carryscoffee.nl
Website : www.carryscoffee.nl
Facebook : Carry’s Coffee

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.