Maasvallei Expo Ambassadeur Anton Honing uit Wijchen in contact met ondernemersverenigingen

WIJCHEN – Anton Honing is met zijn Social Media bedrijf @Honing gevestigd in Wijchen. Wijchen ligt in de provincie Gelderland onder de rook van Nijmegen, ten noord oosten van rivier “De Maas”.  Sinds enkele weken zet Anton zich in als Ambassadeur voor de Maasvallei Expo. Hét Business Event voor alle organisaties in de regio’s van de Maasvallei. Het evenement vindt plaats op 31 oktober, 1 november en 2 november 2017 in de Evenementenhal Venray.

Sinds 2014 ben ik na een lange carrière als ICT medewerker in het bankwezen, gestart met mijn social media bedrijf atHoning. In het dagelijks leven geef ik social media trainingen voor bedrijven, medewerkers en ondernemers, die zich online beter willen profileren. Dan moet u denken aan persoonlijke profielen en bedrijfspagina’s voor LinkedIn, Facebook en Twitter. Daarnaast speel ik in op belangrijke online trends zoals: social selling, content beheer, zoekmachine optimalisatie en internetmarketing.

Als Ambassadeur van de Maasvallei Expo heb ik enkele uren per week contact met bestuursleden van ondernemersverenigingen om dit mooie business event onder de aandacht te brengen. En ik mag zeggen dat de reacties enorm positief zijn omdat rivier “De Maas” een hele lange rivier is en van Maastricht tot en met de Biesbosch stroomt. De Maasvallei is daarmee een enorm groot gebied, vol van kansen, mogelijkheden en ontwikkelingen. In die zin ook heel interessant voor ondernemersverenigingen die samen met hun leden een bezoekje willen brengen aan de Maasvallei Expo of misschien zelf onder de aandacht willen komen tijdens het event.

Ondernemers, medewerkers en bedrijven zijn van harte welkom om contact met ons op te nemen voor meer informatie over de Maasvallei Expo, of wellicht zelfs voor vragen over Social Media zaken.

atHoning
Anton Honing
Diepvoorde 1414
6605 EN Wijchten

Telefoon : 06-11851126

E-mail at Honing : info@athoning.nl
Website at Honing : www.athoning.nl

E-mail Maasvallei Expo : maasvallei-expo-event@maasvallei.net
Website Maasvallei Expo : www.maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email