Maak kennis met de tuinontwerpen van Jeanne van Rijs van Oxalis Tuinontwerpen te Sambeek

SAMBEEK – Jeanne van Rijs uit Sambeek ontwerpt tuinen met een personal touch, om echt van te genieten. Oxalis tuinontwerpen maakt ontwerpen en beplantingsplannen voor tuinen in de wijde omgeving van Nijmegen, Arnhem, Boxmeer, Gennep, Venray en Venlo.

Oxalis zorgt voor een doordacht en verrassend ontwerp voor tuinen. Oxalis tuinontwerpen is gespecialiseerd in goed gekozen beplantingen voor een jaarrond mooie tuin. Daarnaast kunt u bij Jeanne terecht voor een afgestemd onderhoudsplan, tuinadviezen, projectbegeleiding en zelfs lezingen en cursussen.

Lees voor meer inspiratie het boek dat Jeanne samen met Carolien Barkman, Bernadette den Bieman, Carrie Preston en Maayke de Ridder uitgegeven heeft. 30 Tuinontwerpen.

“Jeanne van Rijs: Ik ben degene die u spreekt of ziet als u contact zoekt met Oxalis Tuinontwerpen. Na mijn studie biologie (specialisatie biochemie) besloot ik een opleiding in tuinarchitectuur te volgen. Zo’n 25 jaar geleden startte ik mijn ontwerpstudio Oxalis Tuinontwerpen. Hierin kan ik zowel mijn creativiteit kwijt als het door mijn studie gestimuleerde vermogen om analytisch en kritisch te denken. Ik houd van mijn vak en hoor van opdrachtgevers vaak terug dat mijn enthousiasme en kennis van tuinen en planten aanstekelijk werkt en hen inspireert.”

Op de website van Oxalis Tuinontwerpen is een uitgebreid portfolio beschikbaar over de reeds gerealiseerde projecten de afgelopen jaren.

Oxalis Tuinontwerpen
Jeanne van Rijs
St. Janslaan 2C
5836 AZ Sambeek

Telefoon : 06-15362704

E-mail : info@oxalis-tuinontwerpen.nl
Facebook pagina
Website : www.oxalis-tuinontwerpen.nl

Print Friendly, PDF & Email