Maak kennis met de tuinontwerpen van Jeanne van Rijs van Oxalis Tuinontwerpen te Sambeek

Inspirerende plantencombinaties, gerangschikt per seizoen, nodigen uit om zelf de mooiste borders te maken.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Jeanne van RijsSAMBEEK – Jeanne van Rijs uit Sambeek ontwerpt tuinen met een personal touch, om echt van te genieten. Oxalis tuinontwerpen maakt ontwerpen en beplantingsplannen voor tuinen in de wijde omgeving van Nijmegen, Arnhem, Boxmeer, Gennep, Venray en Venlo.

Oxalis zorgt voor een doordacht en verrassend ontwerp voor tuinen. Oxalis tuinontwerpen is gespecialiseerd in goed gekozen beplantingen voor een jaarrond mooie tuin. Daarnaast kunt u bij Jeanne terecht voor een afgestemd onderhoudsplan, tuinadviezen, projectbegeleiding en zelfs lezingen en cursussen.

Jeanne van Rijs

Lees voor meer inspiratie het boek dat Jeanne samen met Carolien Barkman, Bernadette den Bieman, Carrie Preston en Maayke de Ridder uitgegeven heeft. 30 Tuinontwerpen.

“Jeanne van Rijs: Ik ben degene die u spreekt of ziet als u contact zoekt met Oxalis Tuinontwerpen. Na mijn studie biologie (specialisatie biochemie) besloot ik een opleiding in tuinarchitectuur te volgen. Zo’n 25 jaar geleden startte ik mijn ontwerpstudio Oxalis Tuinontwerpen. Hierin kan ik zowel mijn creativiteit kwijt als het door mijn studie gestimuleerde vermogen om analytisch en kritisch te denken. Ik houd van mijn vak en hoor van opdrachtgevers vaak terug dat mijn enthousiasme en kennis van tuinen en planten aanstekelijk werkt en hen inspireert.”

Op de website van Oxalis Tuinontwerpen is een uitgebreid portfolio beschikbaar over de reeds gerealiseerde projecten de afgelopen jaren.

Jeanne van Rijs

Planten Combineren 

Half april verschijnt bij Forte Groen Planten combineren – ontwerp zelf prachtige borders, een nieuwe boek dat Modeste Herwig en ik samen geschreven hebben. We zijn beide ontwerpers met een grote voorliefde voor kleurrijke borders. We hebben onze laatste inzichten, ervaringen en opvattingen over het ontwerpen van borders in dit boek samengebracht.

Inspirerende plantencombinaties, gerangschikt per seizoen, nodigen uit om zelf de mooiste borders te maken. Daarnaast komen alle basisprincipes in het boek aan bod: hoe maak je een beplantingsplan, welke grond is geschikt voor welke planten, welke verzorging hebben de planten nodig, kortom: hoe kies je voor elke plek de beste plant om het hele jaar rond van een prachtige border te genieten?
Uiteraard biedt het boek een grote hoeveelheid prachtige tuinfoto’s, waarop de auteurs al die mogelijkheden met planten, kleurcombinaties en borders tonen.

Planten combineren is een handboek dat bestaat uit een inleidend deel waarin je uitgebreide informatie krijgt over het ontwerpen van een beplanting. Deel twee laat diverse inspirerende combinaties op kleur zien. In het derde deel worden zo’n 500 planten afgebeeld en beschreven, gerangschikt op standplaats en kleur. Het laatste deel is heel praktisch en beschrijft aanleg en onderhoud van borders.

Oxalis Tuinontwerpen
Jeanne van Rijs
St. Janslaan 2C
5836 AZ Sambeek

Telefoon : 06-15362704

E-mail : info@oxalis-tuinontwerpen.nl
Facebook pagina
Website : www.oxalis-tuinontwerpen.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.