Maak kennis met dakdekkersbedrijf AD Dak

Ook het zinkwerk, koperwerk en loodwerk kunnen wij plaatsen, vervangen of verwijderen.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

dakdekkersbedrijf AD DakEWIJK – Dakdekkersbedrijf. Alex Drijver is direct na de technische school begonnen met het werken in de bouw als metselaar. Door de jaren heen heeft Alex zich ontwikkeld tot veelzijdig bouwvakker en runt sinds kort zijn eigen dakdekkersbedrijf.

AD Dak werkt met een vaste ploeg zelfstandige dakdekkers. Deze specialisten zijn in te huren door particulieren en bedrijven voor reparaties, onderhoud of nieuwbouw projecten.

Allround veelzijdig
We hebben jarenlange ervaring en onze kracht zit duidelijk in de veelzijdigheid van onze dienstverlening. Of het nu gaat om dakpannen, leidaken, bitumen, dakpanelen, dakramen, dakgoten of schoorstenen, we kunnen alle klussen aan. Ook het zinkwerk, koperwerk en loodwerk kunnen wij plaatsen, vervangen of verwijderen.

AD Dak Dakdekkersbedrijf

Projecten kunnen wij van A tot en met Z uitvoeren om de klanten te ontzorgen.

Hoe wij werken?
Zodra mensen ons nodig hebben komen wij eerst langs om het werk te bekijken en te bespreken. We maken vooraf eerst een offerte met prijzen, datums, tijden en afspraken, zodat de mensen weten wat de kosten zijn en welke werkzaamheden wij daarvoor uitvoeren. Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Dakdekkersbedrijf AD Dak
Lampeland 34
6644 BX  Ewijk

telefoon :06-85170109

E-mail : drijveralex15@gmail.com
Website : https://www.ad-dak.com/

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*