Maak kennis met EMPE Coffee Systems uit Deurne tijdens de Maasvallei Expo 2017 in Venray

DEURNE – Wij hebben ons direct ingeschreven voor de Maasvallei Expo 2017 in Venray, omdat dit nieuwe beursconcept ons aanspreekt en wij deze beurs zien als dé gelegenheid om onze producten en diensten onder de aandacht te brengen bij bezoekers, deelnemers en de andere exposanten.

EMPE Coffee Systems, is een groothandel in de verkoop van koffie en koffieautomaten, soep-en-soepautomaten, fris en frisdrankautomaten, waterfilter systemen en de bijbehorende ingrediënten.

Klanten kunnen bij ons altijd rekenen op hoge kwaliteit, goede automaten en perfecte service. Belangrijk om te weten is dat we ook super snelle service verlenen bij eventuele storingen.

EMPE Coffeesystems is gestart op 1 0ktober 2008 en we beschikken over meer dan 20 jaar ervaring. Wij doen mee aan de beurs om nieuwe klanten, contacten en relaties te vinden.
Onze doelgroep is zeer uitgebreid, want overal waar een lamp brand wordt koffie gedronken.

Directeur Mario van den Heuvel, EMPE Coffee Systems te Deurne.

“Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 staan wij op de Maasvallei Expo 2017 in de Evenementenhal te Venray.”

Tijdens de Maasvallei Expo staan we met een mooi ingerichte stand op plekje 68 zoals u op de plattegrond kunt zien. Als u onze koffie wilt ruiken, proeven en beleven tijdens de Expo bent u van harte welkom om kennis te maken in onze stand.

EMPE COFFEE SYSTEMS
Gerard Bildersstraat 8B
5753 DE Deurne
Tel  0493 – 35 49 84
Fax  0493 – 35 49 85
info@coffeesystems.nl
Website : www.coffeesystems.nl

Print Friendly, PDF & Email