Leo Linders Zwembaden op de Maasvallei beurs Boxmeer

Altijd al een zwembad in uw tuin willen hebben? Leo Linders Zwembaden biedt u een keuze:

Delen wordt enorm gewaardeerd

ZwembadenSTEVENSBEEK – Leo Linders Zwembaden uit Stevensbeek levert al sinds 2004 prachtige zwembaden, zwembadoverkappingen en toebehoren voor alle soorten budgetten. Het bedrijf biedt kwalitatief mooie zwembaden, bestaande uit hoogwaardige materialen en bekende merken tegen eerlijke prijzen.

Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak enorm, want bij de aanschaf van een zwembad komt nog een hoop kijken. Een zwembad is niet voor niets een recreatieve investering waar men jarenlang plezier van wil hebben.  En daar kunnen wij bij helpen, want juist door de kleinschaligheid van ons bedrijf, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen.

Zelfbouw
Omdat steeds meer mensen ervoor kiezen om zelf hun zwembad te bouwen, begeleiden wij deze eigen projecten professioneel van a tot en met z. Op deze manier wordt het kostenplaatje een stuk lager, en krijgen de mensen op alle fronten professioneel advies om hun droomzwembad te kunnen bouwen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van leveranciers en partners die flexibel inzetbaar zijn voor zelfbouw baden.

Zwembaden

Maasvallei beurs
Wij staan dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer met ons bedrijf Leo Linders Zwembaden en met Alwaysswim zwembadoverkappingen.  Wij hebben ons ook met beide bedrijven aangesloten bij Maasvallei Netwerk omdat wij willen werken aan meer naamsbekendheid in de regio en ons netwerk van zakelijke contacten willen uitbreiden.

Over Leo Linders
“Leo Linders Zwembaden is opgericht door de heer Leo Linders. Gestart vanuit de wens om zwembaden te bouwen die binnen nagenoeg ieders budget passen. Met vele jaren ervaring op zak binnen diverse organisaties op het gebied van zwembaden en zwembad toebehoren, nam Leo Linders in 2016 de stap naar volledige zelfstandigheid.”

Neem voor meer informatie, gerust contact met ons op.

Leo Linders ZwembadenZwembaden
Ceresstraat 7
5844 AC Stevensbeek

Telefoon : 06 -15 51 44 96

E-mail : info@leolinderszwembaden.nl
Website : www.leolinderszwembaden.nl

Neem ook een kijkje bij de andere Maasvallei Leden.

Print Friendly, PDF & Email

Delen wordt enorm gewaardeerd