Lamers en Visser verruimen opnieuw het personeelsbestand

Teamfoto Lamers en Visser
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

SINT AGATHA – Ton Lamers en Bas Visser van Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken uit Sint Agatha verruimen opnieuw het personeelsbestand. Onlangs zijn er 4 medewerkers toegevoegd aan het team! 

 

Wist u dat het laatste jaar de samenstelling van Lamers en Visser is veranderd? En dat wij gegroeid zijn in het aantal medewerkers? Sinds 1 oktober 2018 zijn er alleen al 4 nieuwe medewerkers bij gekomen.

Om goed te kunnen investeren in groei hebben wij het laatste jaar de samenstelling van ons team veranderd. Daardoor zijn wij gegroeid in het aantal medewerkers. Wij hebben ervoor gekozen om onze nieuwe medewerkers in loondienst te nemen. Onze medewerkers zullen zich hierdoor helemaal thuis voelen bij ons bedrijf en optimaal kunnen genieten van onze secundaire arbeidsvoorwaarden.

Nog even en dan bestaat ons kantoor alweer twaalf en een half jaar! Precies op  1 maart 2019 wel te verstaan! Ton Lamers en Bas Visser gaan dit jubileum uitgebreid met alle medewerkers vieren. In juni 2019 gaat het voltallige personeel een weekendje weg. Dat belooft een feestje te worden!

We staan volop in het bedrijfsleven, we zijn zichtbaar en streven ernaar om met deze medewerkers het bedrijf te continueren en zien de toekomst van ons bedrijf zonnig tegemoet. 

Teamfoto Lamers en Visser

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.