Lamers en Visser uit Sint Agatha levert duurzaam bouwmanagement en bouwtechniek voor de regio

Vacature: Junior en Senior BIM (Bouw Informatie Model) Modelleurs bij Lamers en Visser.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

lamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

SINT AGATHA – Nog even en dan bestaat Lamers en Visser Bouwmanagement en Bouwtechniek uit Sint Agatha alweer twaalf en een half jaar. Precies op 1 maart 2019 wel te verstaan. En het bedrijf groeit en bloeit door op basis van duurzame projecten, contacten, relaties en medewerkers. 

Met betrekking tot de medewerkers, zijn we momenteel druk op zoek naar junior en senior BIM (Bouw Informatie Model) Modelleurs.

Ons team bestaat momenteel uit 16 medewerkers die gezamenlijk verantwoordelijkheid dragen bij het uitvoeren van onze projecten. We hebben doorgaans hele mooie projecten door heel Nederland en we krijgen steeds meer aanvragen binnen. Het leeuwendeel van de werkzaamheden gaat digitaal en worden hier op kantoor in Sint Agatha uitgevoerd.

lamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek
De werksfeer bij Lamers en Visser is informeel, gezellig en buitengewoon goed.

Wat maakt Lamers en Visser zo’n bijzondere werkgever?

Hier werken medewerkers van het eerste uur en samen zijn we door de vorige bouwcrisis heen gekomen. Wij bieden onze medewerkers naast zekerheid en vastigheid ook hele goede carrière mogelijkheden. De werkzaamheden zijn reuze interessant en je werkt samen met collega’s, projectontwikkelaars, projectmanagers, uitvoerders, adviseurs en andere bouwgerelateerde deskundigen. Mensen die een passie hebben voor bouwfysica, bouwwerken en virtueel bouwen, willen wij zeker spreken, want we hebben mooie uitdagingen in het vooruitschiet.

lamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek
Op de foto links, de heer Ton Lamers en rechts, de heer Bas Visser.

Vorig jaar zijn de kantoorruimtes helemaal opgeknapt en uitgebreid met vierkante meters om ruimte te maken voor onze groeiambities. We zijn ook een erkent leerbedrijf geworden om scholieren stageplaatsen te bieden en ondersteuning om het vak te leren en te kunnen afstuderen. In die zin willen wij voor de regio ook een interessante werkgever blijven, waar je op kunt bouwen.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.