Lamers en Visser BIM modelleur

BIM modelleur

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BIMSINT AGATHA – Het Bouwkundig ingenieursbedrijf Lamers en Visser uit Sint Agatha houdt zich onder andere bezig met werkzaamheden gericht op het ontwerpen en beheren van het Building Information Model (BIM).

 

 

Eén van de werkzaamheden van Lamers en Visser is het ontwerpen en beheren van diverse Building Information Modellen (BIM). Een BIM Model is een 3D-informatiemodel waarin de professional alle gegevens vastlegt voor het ontwerpen en bouwen van bouwprojecten. Om tot een goed informatiemodel te komen, moet de modelleur vaak schakelen met het projectteam om zo aan alle gegevens te komen.

Een BIM modelleur heeft diverse werkzaamheden. Een BIM modelleur is verantwoordelijk voor construeren van het model, het aanvullen van relevante informatie aan de elementen. De controle over software technische zaken en model performance behoren tot deze functie. Hiervoor wordt Revit / Navisworks voor gebruikt. Daarnaast hoort ook het controleren van het tekenwerk van de CAD engineer tot één van de werkzaamheden en het schakelen met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers van het project.

BIM
BIM model

 

Neem voor meer informatie over dit onderwerp contact op met Lamers en Visser.

Lamers & Visser Bouwmanagement & Bouwtechnieken BVlamers-en-visser-uit-sint-agatha-levert-duurzaam-bouwmanagement-en-bouwtechniek

De heer Ton Lamers en de heer Bas Visser
Kerkenhuisweg 20
5435 PA Sint Agatha

Telefoon : 0485-321144

E-mail :    info@lamersenvisser.nl
Website : www.lamersenvisser.nl

Lees hier eerdere artikelen van Lamers en Visser op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.