Nieuwbouwwijk Leunen in laatste fase !

Er is een natuurwandelpad uitgezet, de Leunse Paes. Het wandelpad bestaat uit 3 routes van 5 km, 8 km en 10 km.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Nieuwbouwwijk Leunen

LEUNEN – April 2018 is de maand waarin projectontwikkelaar Nebuvast en aannemer Bouwmij Janssen de laatste fase van nieuwbouwwijk Leunen De Steeg zullen starten.

DE ONTWIKKELAAR VERTELT

Nebuvast is trots op de variatie in het aantal type woningen en stevent af op een succesvolle afronding van dit mooie nieuwbouwproject. Toine Schepers, haalt bewust aan: “de laatste beschikbare woningen zullen voor of rondom de aankomende landelijke Open Huizen Dag van 7 april wel verkocht zijn !”.

Afgelopen maanden is er in bouwend Nederland veel veranderd. We weten allemaal dat het hier om de term bouwkosten gaat. De bouwdrempel voor deze fase is gehaald en medio april zal dan ook gestart worden met bouwen. Voor het afronden van dit project, zal een eventuele stijging van de bouwkosten/vrij op naam prijzen niet uitblijven.

DE AANNEMER VERTELT

“We zijn blij dat we medio april kunnen starten met de realisatie van 8 tweekappers en 3 vrijstaande woningen”, verteld Geert Martens van Bouwmij Janssen uit Venray. Het project De Steeg is straks daarmee nagenoeg gereed.

Ook dit project realiseren we met onze vaste partners uit Bouwkeet1. Een aantal jaar geleden zijn we begonnen, met een vaste groep van leveranciers en onderaannemers, om onze grondgebonden projecten te ontwikkelen, te engineeren en te realiseren. Dit begint zijn vruchten af te werpen. We merken dat op dit moment de beschikbaarheid van materialen en vakmensen steeds schaarser wordt. Hierdoor stijgen de prijzen. Gelukkig hechten onze vaste partners meer waarde aan continuïteit. In de huidige markt is het van belang om over capaciteit te kunnen beschikken waarvan je weet dat ze kwaliteit maken”.

Er is een natuurwandelpad uitgezet, de Leunse Paes. Het wandelpad bestaat uit 3 routes van 5 km, 8 km en 10 km. De wandelpaden gaan over de veegpaden van het waterschap Peel en Maasvallei, langs weilanden en akkerland, richting herinrichtingsplan de Oostrumse beek. Via de Oostrumse beek gaat de route het moerasbos in en wordt langs het Veegpad het moerasbos uitgelopen. Tot slot langs de weilanden en akkerland, langs de gemeentebossen over de Oirlose heide weer terug naar Leunen.

PLANSTATUS Nieuwbouwwijk Leunen

In totaal worden er 39 woningen gebouwd binnen het plan, waarvan er nog 5 te koop zijn, namelijk 4 twee-onder-één-kap-woningen en één vrijstaande woning. Zo is deze laatste vrijstaande kavel tevens als bouwkavel te koop en wordt er met zelfbouwers fanatiek meegedacht”.

Als u interesse heeft in een van deze woningen, kunt u contact opnemen met Peelrand Makelaardij & Connect Makelaars uit Venray, of Nebuvast uit Gennep.

Ook heten alle betrokken partijen u welkom op locatie met de landelijke Open Huizen Dag van 7 april aanstaande tussen 10:30 – 12:00 uur. Op onze gezamenlijke website www.desteegleunen.nl kunt u meer over de omgeving, kavels, prijzen en de beschikbaarheid lezen.

Nebuvast BVnebuvast-gennep-vastgoed-ontwikkeling-bedrijfslogo-beleggingsmaatschappij-toine-schepers-wonen-in-de-steeg-leunen-venray-maasvallei-netwerk
De heer Toine Schepers

Europaplein 15
6591 AV Gennep

Telefoon : 0485-511440

E-mail :    tschepers@nebuvast.nl
Website : www.nebuvast.nl

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.