Laat u verwonderen, door de catering met van Vonderen

Exposanten en bezoekers krijgen tijdens de beurs, hapjes aangeboden op de beursvloer, en iedereen is van harte welkom om in het restaurant te komen eten.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

BOXMEER – Verwonderen – Voor het tweede jaar op rij, verzorgt cateraar van Vonderen Catering en Verhuur uit Sint Hubert, de catering voor de business beurs Boxmeer. Dit jaar wordt het restaurant iets groter en gaan wij de exposanten en bezoekers verrassen met een overheerlijk buffet, bestaande uit een ruime keuze van voortreffelijke gerechten.

Rene van Vonderen

Wij kunnen met gemak 500 couverts per dag aan en omdat we heel goed samenwerken met onze leveranciers, zijn onze prijzen scherp. Zodoende is het altijd interessant voor mensen om ons in te schakelen. Wij verzorgen o.a. BBQ, Courmet, Fondue, Hapjesgarnituur, Buffetten, Hors d’ouvres, Bedrijvenlunch, Oosters eten, PartyPannen, Tapas, Diners en Hapjesbuffetten.

De organisatie van de Maasvallei beurs heeft afgelopen jaar zelf kunnen ervaren, hoe wij in kort tijdsbestek, zoveel gasten op hun wenken kunnen bedienen.

Beursorganisator Michel Hovenkamp zegt hierover. “Het is voor mij persoonlijk als organisator een verademing om met Angelique en René te mogen werken. Ze hebben een heel professioneel team, zijn zo flexibel als elastiek, leveren topkwaliteit, meerwaarde en komen hun afspraken keurig netjes na. Daarnaast heb ik van René nog waardevolle tips gekregen, die we gaan gebruiken voor de komende beurs.” 

Verwonderen
Archieffoto van het restaurant afgelopen jaar. Voor de komende beurs gaat het restaurant iets groter worden en komt er een buffet.

Exposanten en bezoekers krijgen tijdens de beurs, hapjes aangeboden op de beursvloer, en iedereen is van harte welkom om in het restaurant te komen eten. De business beurs Boxmeer vindt plaats op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 van 16:00 tot 21:00 uur. Bestel hier uw gratis toegangsbewijs.

Van Vonderen Catering en Verhuur
Angelique en Rene en van Vonderen

Voordijk 29
5454 GB Sint Hubert

Telefoon : 06-22668582

E-mail : info@vanvonderencatering.nl
Website : www.vanvonderencatering.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*