Kwaliteitsmanager Annette Ermers van SQA-T uit Sint Hubert aan het woord

kwaliteitsmanager-annette-ermers-van-sqa-tSINT HUBERT – Kwaliteitsmanager Annette Ermers van SQA-T uit Sint Hubert adviseert organisaties en biedt ondersteuning bij het verbeteren van organisatieprocessen en bij het opzetten, implementeren en onderhouden van managementsystemen zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, VCA, HACCP, GDP en TAPA.

Veel bedrijven denken dat een adviesbureau voor het opzetten, implementeren en onderhouden van een managementsysteem zoals ISO 9001ISO 14001ISO 22000, HACCP, VCA of GDP veel te duur is. SQA-T denkt dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn. Het voordeel van uitbesteden is dat u flexibel hulp in kunt roepen, er efficiënt gewerkt wordt omdat ik kennis en ervaring binnen diverse branches en organisaties heb, een objectieve kijk. Ook kunt u mij inhuren voor het begeleiden van audits door certificerende instellingen of voor assistentie en back-up bij drukte of calamiteiten.

Met SQA-T hebt u een betaalbare en kundige kwaliteitsmanager in huis die u het hele jaar volledig ontzorgt met betrekking tot het up-to-date houden van uw managementsysteem.

To the point
SQA-T is luid en duidelijk en doet datgene wat nodig is, zonder onnodige bureaucratie op te leveren. 

Maatwerk
SQA-T schrijft een op uw bedrijf geschreven webbased managementsysteem of past uw huidige managementsysteem aan naar uw wensen.

Verbeteringen
SQA-T denkt in verbeteringen en adviseert u hierbij, ook buiten de certificering om. Zo ontstaat er een systeem dat snel z’n kosten terugverdiend heeft. 

Persoonlijke benadering
Natuurlijk is SQA-T klantgericht, maar dat zijn anderen ook. SQA-T zorgt er met haar persoonlijke aanpak voor dat u precies die begeleiding krijgt die u wenst. Samen met u wordt gekeken, welke werkzaamheden intern kunnen worden opgepakt en welke werkzaamheden u uit wenst te besteden.

Medewerkersbetrokkenheid
Door samen met uw medewerkers een systeem te bouwen, wordt betrokkenheid gecreëerd en krijgt u medewerkers die de kwaliteitsgedachte uitstralen. 

Lage kosten
Deze aanpak zorgt ervoor dat uw eigen medewerkers meehelpen waar mogelijk. Hierdoor wordt u niet onnodig geconfronteerd met torenhoge advieskosten. U zit zelf aan het stuur!

Hoe werkt SQA-T?
SQA-T kijkt samen met u naar uw wensen en naar wat er allemaal moet gebeuren om het gewenste certificaat te behalen. Aan de hand van deze inventarisatie wordt een stappenplan opgesteld. Dit stappenplan wordt met u besproken en u bepaalt vervolgens zelf welke onderdelen SQA-T voor haar rekening neemt en welke onderdelen de organisatie zelf oppakt. Op deze manier blijven de kosten beheerst.

SQA-Tkwaliteitsmanager-annette-ermers-van-sqa-t
Annette Ermers
Pastoor Jacobsstraat 55A
5454 GM  SINT HUBERT

Telefoon : 06-57322211

E-mail : info@sqa-t.nl
Website : www.sqa-t.nl

Maasvallei Bedrijven

Print Friendly, PDF & Email