Kremers Metaal breidt uit op Bedrijvenpark Laarakker Haps

Directeur Huub Kremers: We merken dat onze zichtbaarheid en bereikbaarheid in Haps veel nieuwe klanten aantrekt.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

HAPS – Kremers Metaal gaat uitbreiden op Bedrijvenpark Laarakker. Aansluitend aan het eigen bedrijf wordt een stuk grond van ca. 2.800 m2 aangekocht. In december werd de overeenkomst hiervoor getekend.

Het bedrijf, dat van oorsprong uit Mill komt, is sinds 2015 op Bedrijvenpark Laarakker gevestigd op een kavel van 7.000 m2. Directeur Huub Kremers: “Wij hebben destijds voor Bedrijvenpark Laarakker gekozen omdat we er de ruimte kregen onze handel uit te breiden en onze toekomstvisie te realiseren. We merken dat onze zichtbaarheid en bereikbaarheid in Haps veel nieuwe klanten aantrekt. Veel eerder dan gedacht kunnen we nu, drie jaar later, weer een extra stap zetten en de capaciteit van ons bedrijf nog verder vergroten.

Verkoopmanager Leon Vromans voegt toe. “Laarakker heeft als doelstelling om bedrijven te faciliteren bij hun groeiambities. Het is goed om te zien dat eerst ALTCON en nu ook Kremers Metaal met de extra impuls van de vestiging op ons bedrijvenpark hierdoor binnen afzienbare tijd een verdere groei kunnen bewerkstelligen. Mooi ook dat we deze ruimte daadwerkelijk kunnen bieden.

Bedrijvenpark Laarakker

Bezoekadres :
Louis Jansenplein 1
5430 DA Cuijk

Correspondentieadres :
Postbus 7
5360 AA Grave

Telefoon : 0485-396600

Website : www.laarakker.com

Lees hier meer informatie over de ontwikkelingen van bedrijvenpark Laarakker 73.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.