Kredietcoach Marina van Rossum uit Sittard, leert u alles over financieringen tijdens de Maasvallei Expo te Venray

SITTARD – Marina van Rossum uit Sittard is gecertificeerd kredietcoach onder de vlag van het onafhankelijke MKB-kredietcoach.  Een landelijke organisatie, met partners verspreid over heel Nederland die MKB’ers ondersteunen bij het krijgen en behouden van financieringen.

Verkoop de vent en je verkoopt de tent, of wel, verkoop de vrouw en je verkoopt het gebouw.

Zodra een ondernemer meer grip en zicht wil hebben op de onderneming met betrekking tot projectmanagement, innovaties, extra vermogen en financiële gezondheid, ben ik bij uitstek de specialist om vertrouwelijk mee te praten.

De belangrijkste ontwikkelingen in onze organisatie zijn momenteel de inzet van innovatieve software, directe koppelingen met banken en afspraken over inzet van extra vermogen, en het leveren van nazorg. Dit doet namelijk nog geen enkele kredietverstrekker of financieel adviseur.

Door mijn deelname aan de Maasvallei Expo verwacht ik meer naamsbekendheid voor mij als persoon, maar ook voor MKB-Kredietcoach. Mijn doelgroepen zijn MKB ondernemers met personeelsbestanden tot zo’n 150 medewerkers. Maar ik wil net als ieder ander mijn netwerk graag uitbreiden met nieuwe contacten, relaties, investeerders en klanten.

Ik wil namelijk vertellen en laten zien hoe je in de nieuwe economie gezond aan extra vermogen kunt komen, vanuit eigen middelen of vreemde middelen. Ondernemers met interesse voor deze vraagstukken, doen er goed aan om mijn stand te bezoeken tijdens de Maasvallei Expo.

“Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 staan wij op de Maasvallei Expo 2017 in de Evenementenhal te Venray in stand nummer 11. Zie plattegrond.”

Marina van Rossum
MKB-kredietcoach

Noi Fioriamo B.V.
Nusterweg 63B
6136 KT Sittard

Telefoonnummer : 06 – 29 169 540

E-mail : marina@noifioriamo.nl
Website :  www.mkbkredietcoach.nl

 

Print Friendly, PDF & Email