Koopovereenkomst voor 59 woningen aan de Steenstraat-zuid Boxmeer gerealiseerd

"Aan de Steenstraat-zuid Boxmeer wordt historiserend gebouwd, daarvoor is inspiratie gezocht in de vroegere bebouwing daar."

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Steenstraat-zuid BoxmeerBOXMEER – Steenstraat-zuid Boxmeer. – Onlangs is de koopovereenkomst getekend met directeur Frans Hegeman van Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement voor de bouw van maar liefst 59 appartementen en woningen in het centrum van Boxmeer aan de Steenstraat. Wethouder Peter Stevens: “Daarmee zijn plan Catharinaklooster en Steenstraat Zuid gevuld met een gevarieerd aanbod aan woningen en dat is een mooi resultaat. Maar we gaan meteen weer door want we hebben nog een behoorlijke woningbouwopgave de komende tien jaar”.

“Aan de Steenstraat-zuid Boxmeer wordt historiserend gebouwd, daarvoor is inspiratie gezocht in de vroegere bebouwing daar.”

Steenstraat-zuid Boxmeer

“In 2016 verkreeg Hegeman Vastgoed en Bouwmanagement het exclusief ontwikkel-recht van de locatie Steenstraat-zuid Boxmeer van de gemeente Boxmeer. Het plan bestaat uit 34 grondgebonden woningen en 25 appartementen, verdeeld over 2 appartementsgebouwen. De woningen worden deels in verkoop en deels in verhuur aangeboden.”

Steenstraat-zuid Boxmeer

“Het door Hegeman samengestelde team heeft de afgelopen periode met veel enthousiasme gewerkt aan de ontwerpen en planuitwerking. De architectuur is in handen van Wismans en De Jong architecten en de uitvoering wordt verricht door bouwcombinatie Hegeman BouwpartnersKuiper Bouw, beide gerenommeerde bouwbedrijven uit Arnhem.”

Steenstraat-zuid Boxmeer

“Binnen het plan Nèjhof verrijzen aan de Steenstraat 9 luxe appartementen. De hoofdentree van dit statige gebouw wordt bereikt vanaf de Steenstraat. De vide die onderdeel uitmaakt van de entree, zorgt voor verbinding in het gebouw met bovengelegen verdiepingen.”

“De verkoop is gestart en is in handen van makelaar Vrijdag en De Bekker uit Boxmeer.” Voor nadere informatie, zie www.nejhof.nl

In de avonduren zorgt het oplichten van de vide voor een versterking van de voorname uitstraling van dit appartementengebouw. Voorzieningen zijn op loopafstand en ieder appartement heeft zicht op het centraal gelegen groene hof. Nèjhof Verbindt!

“Hypotheekbanken vinden het fijn om energiezuinige woningen te financieren. Daarom ontvangt u via ons kantoor speciale rentekortingen voor dit project. De laagste van Nederland! Eigen geld is niet nodig. U kunt 100% van de koopsom financieren. Eventueel met Nationale Hypotheek Garantie.”

Bij interesse voor een koop- of huurwoning kunt U contact opnemen met Vrijdag en De Bekker makelaars te Boxmeer.

Bron : Gemeente BoxmeerHegeman Vastgoed en BouwmanagementVrijdag en De Bekker.

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.