Kom kennismaken met Alfa Langenboom tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer

Win een leuke prijs met het Alfa Langenboom beursspel

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Alfa LangenboomAlfa Langenboom – Als ondernemer kom je voor nogal wat vragen te staan. Handig als je voor veel van die vragen terecht kunt op één en hetzelfde adres. Zoals bij Alfa Accountants en Adviseurs in Langenboom. We combineren de schaal van een landelijke organisatie met stevige wortels in de regio. Dat praat makkelijker. En werkt een stuk efficiënter.

In een tijd als deze is het belangrijk om de vinger aan de pols van je bedrijf te houden. Kloppen de resultaten nog met de prognoses? Waar laten we kansen liggen? En wat is een gunstig moment om te investeren? Alfa is geen accountant die achterom kijkt, met de publicatie van de jaarcijfers, we kijken juist vooruit. Cijfers zijn daarbij essentiële stuurinformatie. Met ons eigen managementpaneel heb je continu zicht op de status van je bedrijf.

We doen meer

Natuurlijk kun je voor het cijfermatige deel van de zaak terecht in ons kantoor aan de Dorpsstraat. De administratie of de aangiften: we nemen je het werk graag uit handen.  Maar hét voordeel van Alfa is dat we meer doen. We zijn ook juridisch adviseur. We attenderen je op slimme subsidies en helpen je die aan te vragen. We helpen je de belastingdruk te verlagen, zijn thuis in fusies en overnames en nemen de loonadministratie van je over. Financiering, financiële planning of pensioenadvies? Ook dan staan we voor je klaar. Dichtbij huis, dichtbij je bedrijf.

Bekend in de regio

Als onderdeel van een grote landelijke organisatie hebben we veel kennis in huis en kunnen we efficiënter werken. En als Langenbooms kantoor zijn we vooral – letterlijk – thuis in de regio. Als agrarisch ondernemer heb je een sparringpartner die met je kan meepraten en die weet hoe het werkt in je sector. Als mkb’er heb je een adviseur die de ervaring meebrengt van veel andere retailers.

Kom kennismaken op de beurs

Die branchekennis delen we graag met je. Om te beginnen tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer. We staan voor je klaar om vrijblijvend van gedachten te wisselen over jouw bedrijf. Wat je plannen, ideeën en wensen zijn. En wat de meerwaarde kan zijn van een accountant en adviseur die op al je vragen een passend antwoord heeft.

Win een leuke prijs met het Alfa Langenboom beursspel
Misschien heb je straks de eerste ‘winst’ wel te pakken bij Alfa. Hoe? Door deel te nemen aan het Alfa Langenboom Beursspel. Een leuk spel waar een paar mooie prijzen aan verbonden zijn. En als je écht voor de winst gaat, dan knoop je er een gesprek met een van onze medewerkers aan vast. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten: dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer (stand nummer 37). Liever een keer een gesprek in alle rust bij jou op kantoor? Neem gewoon even contact op!

Alfa Accountants en AdviseursAlfa Langenboom
Dorpsstraat 20
5453 JV Langenboom

Telefoon: 088 2533462

E-mail : langenboom@alfa.nl
Website : www.alfa.nl/langenboom
Facebook : Alfa Langenboom

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.