Kom de ambachtelijke Belgische Bonbons van Leonidas proeven bij Georgetine

Chocoladeproducten zijn lekker voor jezelf, maar ook supergaaf om als geschenk weg te geven.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – Slijterij Cevelum verkoopt tegenwoordig ambachtelijke Belgische bonbons van het wereldberoemde merk Leonidas. Leonidas bonbons bestaat al sinds 1910 en is een uitgegroeid van familiebedrijf naar franchise formule met verkooppunten over de hele wereld. En nu zijn deze beroemde bonbons ook bij ons in de winkel verkrijgbaar.

Georgetine Patra

Onze klanten zijn razend enthousiast over de aanvulling van ons assortiment chocolade. De bonbons en chocoladeproducten van Leonidas zijn overheerlijk en van hoge kwaliteit. Chocoladeproducten zijn lekker voor jezelf, maar ook supergaaf om als geschenk weg te geven. En zeker ook als relatiegeschenk voor medewerkers en klanten.

Feestdagen

Met de feestdagen in aantocht verkopen wij mooie en smaakvolle geschenkenpakketten met voor ieder wat wils. Mensen mogen de chocolades gerust proeven in onze winkel, maar wij staan ook op de business beurs in Boxmeer, waar wij de mensen willen verwelkomen.

Belgische Bonbons

Belgische bonbons proeven op de business beurs Boxmeer

Bezoekers en exposanten van de business beurs kunnen bij ons in de stand nieuwe dranken proeven van de slijterij en de Leonidas pralines. Daarnaast hebben wij natuurlijk spectaculaire beursaanbiedingen voor de bezoekers. Wij zijn als ondernemers nog nieuw in de regio en daarom willen wij heel graag kennis maken met andere ondernemers.

Bezoek Slijterij en Drankenhandel Cevelum op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 tijdens de Business Beurs Boxmeer in stand nummer 6. Bekijk hier de plattegrond en hier de andere exposanten. Bestel hier uw gratis toegangsbewijs. Uiteraard bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel.

Slijterij en Drankenhandel Cevelumdrankenhandel cevelum cuijk
Louis Jansenplein 3
5431 BV Cuijk

Telefoon : 0485-312506

E-mail : info@cevelum.com
Website : www.cevelum.com
Facebook : Slijterij en Drankenhandel Cevelum

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*