Kluizenkraker gezocht bij Safe2Lock uit Nieuw Bergen

Ben jij die gedreven technische monteur die alles wil leren over kluizen, sloten en brandkasten?

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

NIEUW BERGEN – Kluizenkraker? Kluizen, brandkasten en sloten specialist Safe2Lock uit Nieuw Bergen is op zoek naar een monteur. Een monteur buitendienst met technisch inzicht voor levering, montage, onderhoud, reparatie en het openen van kluizen.

Safe2Lock levert kluizen, onderhoud, reparaties en diensten aan particulieren en bedrijven. De klanten zijn gevestigd in het binnen en buitenland. Het klantprofiel gaat van zzp-er tot beursgenoteerde multinational.  “Ons advies bij de aanschaf van een nieuwe kluis is heel belangrijk omdat wij kluizen op maat kunnen leveren. Wij geven advies over de juiste kluis, bijhorende certificaten en waar je allemaal op moet letten bij verzekeringen.”

Het assortiment bestaat uit o.a. GeldkistenSleutelkastenHotelkluizenPrivé kluizenInbraakwerende kluizenAfstortkluizenMuurkluizenWapenkluizenKwaliteitskluizenBrandwerende kluizenDatasafesVloerkluizen en losse kluissloten.

En dat maakt de werkzaamheden elke dag weer zo uitdagend en interessant.

Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, logisch kan nadenken, plannen en kan werken volgens vaststaande procedures. Klantvriendelijkheid, service gerichtheid en dienstverlenend staat bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden hele goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met een startsalaris vanaf 2300,00 tot 2800,00 euro bruto per maand. Dus ben jij integer en bereid om het vak te leren, komen wij graag in contact met jou. Dit mag telefonisch of per e-mail volgens onderstaande gegevens.

Safe2Lock V.O.F.
Serge van Emmerik
De Flammert 1002G
5854 NA Bergen (LB)

Telefoon : 0485-324870

E-mail : info@safe2lock.nl
Website : www.safe2lock.nl

Neem ook een kijkje bij de andere Maasvallei Leden.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.