Een kijkje in de keuken bij Freek Gijsberts en Stefan Derks van HEDO Wanroij

WANROIJ – Wie op zoek is naar nieuwe deuren moet zeker gaan kijken bij Stefan Derks en Freek Gijsberts van HEDO Wanroij BV. Dé specialist op het gebied van coaten en bewerken van alle soorten hout en plaatmateriaal.

Van ontwerp naar inmeten,  fabricage, montage en oplevering: HEDO Wanroij levert van A tot en met Z maatwerk. Het bedrijf kan alle houtsoorten bewerken en leveren voor een optimaal eindproduct. Zelfs het hang- en sluitwerk, waaronder ook prachtig en degelijk deurbeslag.

Er werken momenteel drie kantoormedewerkers, 5 werkplaatsmedewerkers en enkele flexkrachten bij HEDO Wanroij. Het bedrijf beschikt over bijna 3000 vierkante meter bedrijfsruimte.

De CNC gestuurde zaag, boor en freesmachines zorgen voor snelle en een kwalitatief hoge productieprocessen.

HEDO Wanroij beschikt over meerdere spuitmachines en spuitcabines om alle materialen op de juiste manier te gronden en af te lakken voor het mooiste resultaat.

Naast het zagen, bewerken en coaten van plaatmateriaal en lengtehout levert HEDO ook prefab onderdelen. Aan de hand van gedetailleerde tekeningen worden in de fabriek onderdelen gefabriceerd, voorzien van grondlaag en/of afgelakt om vervolgens deze onderdelen samen te stellen. Voorbeelden van prefab onderdelen zijn: stelkozijnen, bekistingselementen, boeiboordelementen en rekwerken.

De deuren op de afbeelding hierboven zijn bijna klaar voor transport. Ook de gaten, sleuven en sponningen voor het hang en sluitwerk zijn al op maat geboord en gefreesd voor een vlotte montage.

In de nieuwe showroom kunnen klanten inspiratie opdoen om hun droomdeuren te bestellen.


Op de foto links Stefan Derks en rechts Freek Gijsberts van HEDO Wanroij BV.

“HEDO Wanroij is een ervaren speler in de markt van coaten en bewerken van plaatmateriaal en hout. In ons uitgebreid machinepark kunnen tevens alle soorten plaatmateriaal door ons op maat worden gefreesd of gezaagd. Randbewerkingen zoals zijkanten schuren, facet of radius frezen voeren we in eigen huis uit. Alle houtsoorten kunnen door ons worden geschaafd of geprofileerd conform de wens van de opdrachtgever. Met nieuwe, frisse ideeën wordt ingespeeld op de huidige ontwikkelingen in de markt. Door alle bewerkingen onder een dak uit te voeren, eigen transport, voorraadhoudend en de opgedane ervaring en kennis leveren we hout of plaatmateriaal just in time op maat gemaakt, conform de wensen van de opdrachtgever. De door ons gebruikte verfsystemen zijn van gerenommeerde verfproducenten. Met het samenvoegen van 35 jaar ervaring in bewerken en coaten en 16 jaar verkoopervaring in de bouwkolom richten we ons middels persoonlijk contact op klanten uit de bouwkolom en industriële klanten.”

HEDO Wanroij BV
Molenveld 23
5446 BL Wanroij

Telefoon : 0485-455210
Mobiel : 06-42300939

E-mail : info@hedowanroij.nl
Website : www.hedowanroij.nl

Print Friendly, PDF & Email