Keukentafelsessies tijdens de Bitterballenborrel Cuijk

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

CUIJK – De Keukentafelsessies tijdens de Bitterballenborrel bij Hotel Van der Valk Cuijk zijn zeker voor herhaling vatbaar. Kitty Gossens van Adecco, Erik Verkuilen van Duijd Fiscalisten, Toon Zeegers van Zeegers Expeditie en Chris Jordans van Jordans Sign And Promotion waren door de organisatie uitgenodigd om de tafelsessies voor te zitten.

“Het leek ons een goed idee om bedrijven die meedoen aan de Maasvallei beurzen en tevens lid zijn van Maasvallei Bedrijven eens te laten sparren met de bezoekers van de Bitterballenborrel.” Aldus, Michel Hovenkamp. “En dat pakte goed uit, want de gemeenschappelijke factor die alle ondernemers toch wel met elkaar gemeen hebben, is het onderwerp Acquisitie.” “En de verschillen zijn ook zo groot, want het ene bedrijf krijgt nieuwe klanten binnen via de mond op mond reclame en hoeft nauwelijks iets te doen om aan nieuwe klanten te komen, terwijl het andere bedrijf, handen en voeten tekort komt om nieuwe klanten te kunnen bereiken. En dan nog de manier om aan nieuwe klanten te komen. Wat werkt wel, wat werkt niet?”

Het team van Kitty Gossens van Adecco kom tot hele nieuwe inzichten.

De vraag is ook welke acquisitie bij een bedrijf of ondernemer past. Je kunt netwerkbijeenkomsten bezoeken, deelnemen aan beurzen of online actief zijn op blogs en social media kanalen.

Het team van Erik Verkuijlen van Duijd Fiscalisten leert meer over juridische fiscale zaken en over het verschil tussen een accountant en fiscalist.

Tijdens de Keukentafel sessies wordt duidelijk hoe belangrijk persoonlijk contact is en als je eenmaal met elkaar in gesprek raakt, merk je hoeveel mensen voor jou iets kunnen betekenen en andersom. Er is altijd wel iemand, die iemand kent om je verder te helpen.

Het team van Chris Jordans wilde alles weten over sign , marketing en acquisitie van de meester zelf.

Op de volgende Bitterballenborrels komen nieuwe inspirerende thema’s aan de orde onder begeleiding van vier nieuwe tafel voorzitters. Ook deze voorzitters zijn aangesloten bij Maasvallei Bedrijven en staan in november met hun bedrijf op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer. De doelstelling voor dit nieuwe initiatief is om meer betrokkenheid te creëren tussen de deelnemers en bezoekers van de Bitterballenborrel en de Maasvallei Beurs. Met wie van deze bedrijven zou u graag aan tafel zitten?

Diepgaande gesprekken bij het team van Toon Zeegers, van Zeegers Expeditie. De feedback formulieren bleven leeg, maar zo te zien zijn er onuitwisbare indrukken achter gebleven.

Wij danken de voorzitters voor hun voorzitterschap en zien u graag de volgende keer weer terug.

Kitty Gossens van Adecco Group Nederland Venray
Erik Verkuilen van Duijd Fiscalisten
Chris Jordans van Jordans Sign & Promotion
Toon Zeegers van Zeegers Expeditie

BitterBallenBorrel is onderdeel van beUnited, de grootste ondernemersvereniging van Nederland en organiseert jaarlijks meer dan 300 netwerkborrels voor meer dan 100.000 zakelijke deelnemers. De volgende Bitterballenborrel is op dinsdag 18 september 2018 van 17:00 uur tot 20:00 uur bij Van der Valk Cuijk.

BitterBallenBorrel Land van Cuijk wordt georganiseerd in samenwerking met: uitnodiging-bitterballenborrel-land-van-cuijk-op-dinsdag-21-augustus-2018

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.