Judith Oostra van Lead2Meet ondersteunt ondernemers op het commerciële vlak

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Judith OostraNEER – Judith Oostra van Lead2Meet is 21 en 22 juni aanwezig op de Business Beurs in Cuijk om deelnemers en bezoekers te informeren over haar dienstverlening op het commerciële vlak. Judith wil tijdens de beurs vooral de nadruk leggen op de ondersteuning in sales & acquisitie. “Onmisbaar in een goede bedrijfsvoering is een sterke focus op het vinden en binden van nieuwe klanten of opdrachtgevers. Vaak is hierbij de (koude) acquisitie een ondergeschoven kindje, terwijl dit in een goede mix een onmisbare tool is.”

Judith heeft drie mensen in dienst, die voor de klanten van Lead2Meet (koude) acquisitie plegen.

“Koude acquisitie is een vreselijk woord voor veel accountmanagers of bedrijfseigenaren. Het kan een enorme drempel zijn om de telefoon te pakken en te gaan bellen. Of er is domweg geen tijd voor. Daarnaast wordt vaak een negatieve lading gegeven aan het woord, omdat wordt gedacht aan de vervelende telefoontjes die je tijdens het eten krijgt. Echter op de juiste manier gedaan, worden waardevolle contacten gelegd.

Lead2Meet biedt diverse oplossingen:

  • U huurt ons voor korte of langere tijd in om afspraken te maken voor uw bedrijf. Dit kan al vanaf 4 uur per week.
  • Wij nemen het gehele salestraject uit handen, vanaf het eerste contact tot en met het sluiten van de deal
  • Wij stellen lijsten voor u samen met potentiële klanten
  • Wij trainen uw personeel zodat zij zelf voldoende kundig zijn om dit stuk van het vak op te pakken (zie trainingen

Daarnaast kan Lead2Meet ondersteuning bieden in de Marketing & Communicatie, zoals het beheren van Social Media, het opstellen en verspreiden van digitale nieuwsbrieven en persberichten, het organiseren van evenementen en beurzen het adviseren en coördineren van uw marketingbeleid.

Zelf geeft Judith regelmatig trainingen en coaching op het gebied van telefonische acquisitie, het voeren van een goed verkoopgesprek, klantvriendelijkheid en het sluiten van een deal.

In samenwerking met Paardeninzicht verzorgt Lead2Meet de training: Sales & Common Sense!!

Tijdens de Business Beurs op 21 en 22 juni zal Judith samen met Margreet van Paardeninzicht aanwezig zijn. “Wij werken graag mee aan deze beurs om ook in Noord-Limburg weer nieuwe contacten op te doen en wellicht dat wij samen met andere ondernemers een mooie samenwerking aan kunnen gaan!”

Lead2Meet

Judith Oostra

Vlaas 4
6086 PR Neer

Tel.nr: 0475 210 190
Mobiel: 06 4681 4897

E-mail: info@lead2meet.nl

Word ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.