Jubileumkorting bij de Bedrijfswagen specialist Jos Bongers in Oeffelt

In het kader van ons 12,5 jarig jubileum bieden wij bedrijven en ondernemers ook nog eens een gratis wintercheck voor hun bedrijfswagen.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

OEFFELT – Jubileumkorting. – Het is feest bij Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers, want het bedrijf bestaat in december alweer 12,5 jaar. Daarom willen wij onze klanten in december een extra voordeel bieden met 12,5% korting op onze bruto producten. Bovendien beginnen we vrijdag 29 november al met extra Black Friday kortingen, want wij zijn trots op deze mijlpaal.

In het kader van ons 12,5 jarig jubileum bieden wij bedrijven en ondernemers ook nog eens een gratis wintercheck voor hun bedrijfswagen. De auto’s, bussen of lichte vrachtwagens checken wij op de belangrijkste zaken die nodig zijn om veilig te blijven rijden in de winter.

Mensen die gebruik willen maken van de gratis wintercheck kunnen een afspraak maken of spontaan langskomen. De koffie staat klaar en onder het mom van “voorkomen is beter dan genezen” geven wij graag vrijblijvend advies op basis van onze bevindingen. Ook als er vragen zijn staan wij graag voor de mensen klaar, want het rijdt toch net iets prettiger in de wintermaanden als je auto helemaal is nagekeken op de veiligheid.

Als we de jaren optellen, zijn we ruim 36 jaar actief in de regio Land van Cuijk, Boxmeer en Maasduinen. Dat is een lange tijd en door degelijkheid, betrouwbaarheid en altijd goede service te bieden en te blijven investeren in de regio, hebben we dit allemaal kunnen bereiken. Garantie, service, prijs-kwaliteit, allemaal punten waar we graag ons uiterste best voor doen. We zijn dan ook full-service; inkoop, verkoop, onderhoud, reparatie, schadeafwikkeling, APK-keuring, verkoopbemiddeling, autoruitschade en airco-onderhoud. Juist omdat we full-service zijn kunnen we u dit alles ook garanderen.

Locatie: Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers
Adres : Veerweg 3
Postcode : 5441 PL Oeffelt

Telefoon : 0485-362688

E-mail : info@josbongers.nl
Website : www.josbongers.nl

Maasvallei Bedrijven
Bedrijfswagenspecialist Jos Bongers is al geruime tijd nieuwspartner bij Maasvallei Bedrijven, om meer in beeld te blijven bij de bedrijven en ondernemers in de regio’s langs rivier de Maas.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*