JTI Opleidingsinstituut uit Panningen presenteert “Werk en Veiligheid” tijdens de Business Beurs

PANNINGEN – Alle diensten van JTI Opleidingsinstituut staan in het teken van het borgen, behouden en waar nodig herstellen van veiligheid. Want werk en veiligheid gaan voor JTI hand in hand. Donné Janssen en Ramon Janssen zijn op 21 en 22 juni dan ook graag aanwezig op de Business Beurs in Cuijk om een presentatie te verzorgen over dit boeiende onderwerp. Als ondernemer of werkgever is het soms lastig om te bepalen of de organisatie en werkvloer aan alle wet- en regelgeving omtrent veiligheid voldoet. De heren Janssen kunnen u daarin adviseren en begeleiden!

JTI Opleidingsinstituut is opgericht in 2009 en richt zich met name op trainingen, advies en planvorming. Naast de voor de hand liggende veiligheidstrainingen, zoals BHV, EHBO, VCA en AED verzorgen de trainers van JTI ook cursussen op het gebied van: Heftruck, Beheerder Brandmeldinstallatie, Veilig omgaan met gevaarlijke stoffen, Kleine blusmiddelen, Crisismanagement en Ontruiming. De trainingen worden “in company” georganiseerd of de cursist(en) volgen de trainingen middels E-Learning. De website van JTI is zodanig ingericht dat de cursist zich online kan inschrijven en daarna direct kan starten met de E-Learning cursussen.

Donné Janssen vertelt: “Naast het verzorgen van de trainingen worden wij zeer regelmatig ingeschakeld bij bedrijven voor advies: het opstellen van een verplicht gestelde RI&E (Risico Inventarisatie & Evaluatie) of de QuickScan. De QuickScan is een unieke tool die de veiligheidssituatie van een organisatie gedetailleerd in kaart brengt. Het gaat echt om de volledige veiligheidssituatie, zowel bouwkundig, installatietechnisch als organisatorisch.”

“Na het uitvoeren van een RI&E of QuickScan kan het voorkomen dat de organisatie bepaalde zaken op het gebied van veiligheid moet aanpassen. Dit kunnen praktische zaken zijn, maar ook op het gebied van ARBO en planvorming zullen er mogelijk zaken aangepast moeten worden. Ook dan kunnen wij van dienst zijn, voor onder andere het schrijven van een BHV-plan, Ontruimingsplan, (zorg)Continuïteitsplan of Evenement Veiligheidsplan. Onze veiligheidsadviseurs hebben hiervoor de juiste kennis en Knowhow.”

Tijdens de Business Beurs in Cuijk op 21 en 22 juni zal Ramon Janssen een presentatie verzorgen over verschillende veiligheidsaspecten. Zowel voor de deelnemers als bezoekers een interessant en belangrijk en interessant onderwerp, want een veilige werkomgeving wil toch iedereen? Dus laat u informeren of neem contact op met JTI opleidingsinstituut om ook voor uw organisatie advies in te winnen.

JTI Opleidingsinstituutjti-opleidingsinstituut-dr.schaepmanstraat-2-5981-tl-panningen-donne-ramon-janssen-bedrijfslogo-maasvallei-netwerk
Dr.Schaepmanstraat 2
5981 TL Panningen

Telefoon : 085 -0091515

E-mail:     info@opleidingsinstituut-jti.nl
Website : www.opleidingsinstituut-jti.nl

 

Print Friendly, PDF & Email