JTI Opleidingsinstituut uit Panningen is razend enthousiast over de oplossingen van Jaro Controls uit Vierlingsbeek

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

JTI OpleidingsinstituutPANNINGEN – JTI Opleidingsinstituut – Tijdens de Maasvallei Netwerkbeurs in Cuijk jongstleden zijn er bijzondere samenwerkingen tot stand gekomen. Één daarvan gaat over twee bedrijven die weleens wat over elkaar hebben gelezen op de Maasvallei site, maar elkaar nog nooit hadden gesproken of ontmoet. En dan gaat het over JTI Opleidingsinstituut uit Panningen en Jaro Industry uit Vierlingsbeek.
JTI Opleidingsinstituut uit Panningen houdt zich bezig met alles op het gebied van veiligheid en beheren ook brandmeldinstallaties en inbraak- beveiligingssystemen voor klanten in binnen en buitenland. Op het moment dat er op locatie bij hun klant een storing ontstaat aan bijvoorbeeld een sensor, is dat een probleem waar de monteurs direct veel kilometers voor moeten rijden, in moeten loggen via het netwerk van de klant en uiteindelijk de nieuwe sensor opnieuw inlezen in het systeem. Het gaat hier dan om gecertificeerde processen, installaties en componenten.

Jaro Industry uit Vierlingsbeek levert veelzijdige producten, oplossingen, besparingen, toepassingen en monitoringen op het gebied van alles wat met meet- regel- en besturingstechnieken te maken heeft. Eén van de producten die Jaro Industry levert is beheer op afstand van Secomea. Met deze module (Sitemanager) maakt u een gecertificeerde veilige verbinding volgens normering IEC 62-443, met uw product waar ook ter wereld. Binnen tien minuten bent u online met elk willekeurig device welke via USB, RS-232 of ethernet is verbonden met de sitemanager.
De oplossing die Jaro Industry voor het probleem van JTI heeft geleverd, is als volgt.

De sitemanager wordt bij de JTI klanten op locatie geïnstalleerd aan de brandmeldinstallaties en de inbraak- beveiligingssystemen. Storingen worden via de sitemanager, per mail of SMS, doorgegeven aan JTI. Een brand of inbraak melding wordt ook automatisch doorgegeven aan de hulpdiensten. De sitemanager beschikt eventueel over een 3G of 4G sim kaart mogelijkheid
Al met al betekent deze oplossing voor JTI een enorme besparing op tijd, kilometers, extra kosten, monteurs en geld. Jaro Industry heeft er een nieuwe klant bij en maar weer bewezen wat ze allemaal kunnen betekenen.

Wat de Maasvallei Netwerkbeurzen nu zo interessant maakt, is de veelzijdigheid van de soorten bedrijven en ondernemers die bij elkaar komen. We brengen bedrijven, ondernemers en medewerkers die gevestigd zijn in de regio’s langs rivier “De Maas” met elkaar in contact op één centrale plaats, omdat het één altijd wel leidt tot het ander. Bedrijven die op zoek zijn naar naamsbekendheid, samenwerkingen of op basis van hun naamsbekendheid producten onder de aandacht willen brengen, doen er goed aan om aansluiting te zoeken bij de Maasvallei Netwerk activiteiten.

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.