Jordans Sign & Promotion premium mediapartner van de Maasvallei Expo 2017 te Venray

BEUGEN – Het gerenommeerde mediabedrijf Jordans Sign & Promotion uit Beugen is één van de eerste Maasvallei leden en slaan al vanaf het begin geen Maasvallei Netwerkbeurs over. Echt trouwe leden en exposanten van het eerste uur. “De Maasvallei Expo in Venray biedt ons bedrijf absoluut de gelegenheid om op een exclusieve manier onze diensten en producten onder de aandacht te brengen, zegt directeur Chris Jordans.”

Exposanten en deelnemers kunnen bij ons rollupsystemen, spandoeken, beachflags, schermen en praktisch alle presentatiematerialen voor een mooi ingerichte beursstand bestellen. Als extra service verhuren wij ook beeldschermen, frames, tenten en opvallende eyecatchers. Natuurlijk kunnen de mensen bij ons ook terecht voor vrijblijvend advies en vrijblijvende offertes.

Bekijk hier de mogelijkheden op onze website!

Maasvallei Expo organisator Michel Hovenkamp (links) en Media ondernemer Chris Jordans (rechts) bekrachtigen hun samenwerking met een ferme handdruk.

Jordans Sign & Promotion is opgericht in 1982 en het team bestaat uit 8 trouwe medewerkers waarvan enkele al 15 tot 25 jaar in dienst zijn.

“Wij werken op een heel breed terrein. Alles op het gebied van promotiemateriaal, reclamegeschenken en belettering – van gevel tot auto – hebben wij in huis, of kunnen wij realiseren.”

“Wij kunnen de ondernemers aan alle kanten van de Maas, van harte aanbevelen om ook mee te doen aan de Maasvallei Expo in Venray, omdat er links of rechts altijd wel mooie zaken uit voortvloeien en bovendien biedt dit nieuwe beursconcept enorm veel toegevoegde waarde.”

“Op dinsdag 31 oktober, woensdag 1 november en donderdag 2 november 2017 staan wij op de Maasvallei Expo 2017 in de Evenementenhal te Venray in stand nummer 51. Zie plattegrond.”

Jordans sign & promotion
Chris Jordans
Transportcentrum 11
5835 CT Beugen

Telefoon : 0485-362424

E-mail : info@jordans.nl
Website : www.jordans.nl

Print Friendly, PDF & Email