JOBconcept levert talenten die passen bij uw bedrijf

Keer op keer blijkt maar weer, dat wij vacatures kunnen invullen bij bedrijven die durven afwijken van de standaard sollicitatieprocedures. 

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

ZWOLLE – Werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe talenten, doen er verstandig aan om hun vacatures onder de aandacht te brengen bij JOBconcept. JOBconcept levert namelijk maatwerktalenten die helemaal passen binnen een bedrijf en helemaal in hun element zijn.

Maurice Holla

Door de jaren heen, zijn wij anders gaan werken op het gebied van people, proces, product. Bij de Nederlandse marketingmix spreekt men van personeel, maar bij de Engelse marketingmix gaat het over people, mensen. Wij denken in talenten. Mensen met een rugzakje, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, mensen met een handicap, mensen met een burn-out situatie, maar ook mensen die een carrière switch willen maken.

Keer op keer blijkt maar weer, dat wij vacatures kunnen invullen bij bedrijven die durven afwijken van de standaard sollicitatieprocedures.

Ons product is het helpen van mensen aan een passende baan. En onze dienst is werkgevers helpen bij het vinden van passende talenten.

Doordat wij de mensen op de juiste manier benaderen, opleiden, begeleiden en ondersteunen, kunnen wij organisaties uit alle branches en sectoren helpen met het vinden van de juiste medewerkers. En andersom helpen wij de bedrijven met de middelen die nodig zijn om de nieuwe medewerker optimaal te laten functioneren.

Wij werken landelijk en kunnen door heel het land in contact treden met potentieel talent.

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 staat ons team alweer voor de derde keer op de business beurs Boxmeer. Graag komen wij in contact met werkgevers die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers en meer willen weten over onze visie en werkwijze. Bezoek ons in stand nummer 9.

JOBconcept – Roggeltalenten
Markt 6
6088 PB Roggel

JOBconcept – Zwolle
Paxtonstraat 5-H
8013RP Zwolle

Telefoon : 085-8772600

E-mail : info@jobconcept.nl
Website : www.jobconcept.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*