JK automatisering is klaar voor het laatste kwartaal van 2017!

Oploo – Het is alweer ruim 8 maanden geleden dat onder leiding van Mari Jordans (als enige eigenaar) het bedrijf werd voortgezet op de vertrouwde klantvriendelijke wijze. JK automatisering heeft het vertrouwen van zijn relaties en de markt opgebouwd in het bijna 25-jarig bestaan.

In de afgelopen periode zijn het raamwerk en de structuren voor de toekomst uitgezet zonder dat onze relaties daar veel overlast van ondervonden hebben. Er zijn nieuwe medewerkers aangetrokken, er is intern nieuwe software ingezet voor ERP en financieel en de nieuwe website is in gebruik genomen. Achter de schermen zijn de nodige stappen genomen om de visie voor de toekomst uit te werken en daarmee aan de snel veranderende wereld en uw wensen te blijven voldoen.

cof

Voor onze klanten hebben we vernieuwde afspraken gemaakt met hardware-, software- en diensten leveranciers zodat we de service kunnen blijven bieden die van ons verwacht mag worden, soms zelfs een stapje meer. Ook op het vlak van bedrijfssoftware (financieel en ERP) zijn extra mogelijkheden voor onze relaties gecreëerd. Zowel levering en implementatie als support zijn in ons diensten aanbod terug te vinden.

De veranderende EV (Electric Vehicle) branche blijven we met JK EV solutions volgen en verder ontwikkelen. De auto en motor branche ontwikkelt zich steeds meer naar een markt met elektrisch vervoer, alle neuzen lijken steeds meer die kant op te staan. Ook hierin adviseren en ontzorgen wij onze klanten. Voor een aanbod van alle producten kunt u ook onze webwinkel raadplegen.

De ontwikkelingen op camera beveiliging staan niet stil. Voor het MKB, de particuliere en de healthcare markt bieden wij professionele betaalbare toepassingen die een veiligere werk- en leefomgeving creëren. Voor onder andere observatie, bewegingsdetectie, alarmering en toegangscontrole worden steeds vaker camera toepassingen ingezet.
Met JK healthcare zetten we al sinds 2006 gespecialiseerde producten in, zoals onze Babycam software voor ziekenhuizen. Maar ook bij kleinere zorginstellingen zijn we actief met diverse producten en diensten.

Op 13 en 14 september 2017 zijn wij deelnemer op de Bedrijvig Land van Cuijk beurs waar wij u graag ontvangen. Wij laten u graag kennismaken met een breed scala van nieuwe producten en ontwikkelingen.

Kennis, Ontwikkeling, Advies, Klantgerichtheid, Service en Vertrouwen vormen onze basis voor u!

JK automatisering, uw ICT kennis!

Van Steenhuijsstraat 35 | 5841 AG  Oploo
Krommehoekstraat 19 | 6641 KR  Beuningen

088 77 30 100 | Info@JK-ict.nl

www.JK-ict.nl | LinkedIn | Facebook

Print Friendly, PDF & Email