JK automatisering, al ruim 25 jaar uw kennis voor het bedrijfsnetwerk!

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

JK automatiseringOf u nu informatie en advies wenst over de ICT en automatisering van uw bedrijfsnetwerk, de mogelijkheden van glasvezel of de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden en opladen, JK is als exposant aanwezig bij de Maasvallei Business Beurs op dinsdag 5 en woensdag 6 november. Graag staan wij u te woord tijdens één van deze dagen.

Mari Jordans: “We slaan geen Maasvallei business beurs over omdat we altijd wel weer interessante ondernemers en bedrijven ontmoeten uit de regio. Voor komende editie ben ik heel enorm te spreken  over de locatie en de opzet van de Maasvallei Beurs. Ik heb ook echt het idee dat we samen met de andere ondernemers uit het Maasvallei Netwerk de bezoekers aangenaam kunnen verrassen met deze nieuwe aanpak.”

JK automatisering over de beveiliging van uw IT netwerk

Al meer dan 25 jaar is JK actief in ICT en automatisering. In deze branche, waar de ontwikkelingen en mogelijkheden zich in rap tempo opvolgen, is de beveiliging van het bedrijfsnetwerk een steeds belangrijker item geworden.

JK wil de beveiliging van het netwerk dan ook extra onder de aandacht brengen. Microsoft zal vanaf 14 januari 2020 geen ondersteuning meer bieden op Windows 7 en Windows Server 2008 / 2008 R2. Dit betekent dat er vanaf deze datum geen beveiligingsupdates meer zullen worden doorgevoerd. Doordat nog veel bedrijven gebruik maken van deze besturingssystemen is het van belang om tijdig de alternatieven in beeld te brengen.

Ook is KPN per 1 september begonnen met het uitfaseren van de ISDN-telefonielijn. Sommige gebieden zijn al afgesloten en stapsgewijs zal de rest van Nederland volgen. Dit besluit heeft grote invloed voor bedrijven die gebruik maken van ISDN.

JK automatisering neemt graag de mogelijkheden met u door en zal met gericht advies op maat de gewenste oplossingen voor het gehele bedrijfsnetwerk in kaart brengen. Ook denkt JK actief met u mee om bedrijfsprocessen te optimaliseren door middel van de verschillende mogelijkheden en functionaliteiten van software pakketten.

JK glasvezel over de ins en outs van het glasvezelnetwerk

De uitrol van glasvezel in het Land van Cuijk is in volle gang. Sommige gebieden zijn al aangesloten, daar waar anderen nog eventjes geduld moeten hebben. Ook buiten het Land van Cuijk zijn in verschillende gemeenten glasvezelcampagnes in volle gang of onlangs afgerond. Als onafhankelijk adviseur van glasvezel providers en partner van netbeheerder E-fiber verleent JK advies en informatie over de mogelijkheden van glasvezel voor organisaties.

JK EV solutions over elektrisch rijden en het elektriciteitsnetwerk

Het aantal elektrische auto’s op de weg en ook het aanbod van verschillende type elektrische auto’s neemt alsmaar toe. Ook is de elektrische auto steeds vaker waarneembaar in het wagenpark en op de parkeerplaats. JK EV solutions informeert u graag over de trends en ontwikkelingen op dit gebied, met extra aandacht voor slimme laadoplossingen om het elektriciteitsnetwerk zo min mogelijk te belasten.

Business beurs Boxmeer 2019

Bezoek stand 54-55 van JK Automatisering tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019. Bestel hier uw gratis toegangsbewijs of klik hier om u zelf op de geven voor deze mooi beurseditie.

Kennis, Ontwikkeling, Advies, Klantgerichtheid, Service en Vertrouwen vormen onze basis voor u!

JK automatisering, uw ICT kennis!

Van Steenhuijsstraat 35 | 5841 AG  Oploo
Krommehoekstraat 19 | 6641 KR  Beuningen

088 77 30 100 | Info@JK-ict.nl

www.JK-ict.nl | LinkedIn | Facebook

Bekijk ook onze gegevens bij Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*