Je trap opknappen? Lees onze vijf tips

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Je trap opknappen? Je trap is een van de meest gebruikte onderdelen in huis en ook een object dat nogal snel in het oog valt. Daarom is de kans best aanwezig dat je je na wat jaartjes gaat ergeren aan slijtage of gewoon toe bent aan een nieuwe trap. Heb je geen zin in een grote verbouwing? Je trap opknappen wordt een eitje met onze vijf tips.

Je trap opknappen met een likje verf

Een klein likje verf kan je trap heel erg doen opknappen. Maar je trap schilderen is wel een flink karwei en je trap laten schilderen kost ook nog eens wat geld. Daarom is het erg belangrijk dat je een goede voorbereiding hebt. Zorg ervoor dat de ondergrond goed geschuurd is, want dan hecht je verf het beste. Vervolgens is het natuurlijk belangrijk dat je nauwkeurig en met een vaste hand schildert. Haastige spoed is zelden goed!

Een open trap weer dichtmaken

Heb je een open trap, maar wil je eigenlijk wat anders? Een open trap is een erg mooie verbinding tussen verschillende ruimtes, maar er kleven ook wat nadelen aan. Vooral met kinderen en huisdieren kan een open trap gevaarlijk zijn. Je kunt er dan voor kiezen om je open trap dicht te maken. Een open trap is ook makkelijk over te schilderen.

Je trap weer kraakvrij maken

Niets is zo storend als een krakende trap. Gelukkig hoef je bij een krakende trap niet meteen de hele trap te vervangen, er is hoop! Je kunt een krakende trap gemakkelijk aanpakken met speciale overzettreden en een vakkundige montage. Natuurlijk kun je ook voor een traprenovatie gaan, dan weet je zeker dat je van het gekraak af bent.

Een heel nieuw model

Wil je het roer helemaal omgooien? Een nieuw trapmodel geeft je hele interieur meteen een boost. Een Z-trap past perfect binnen een interieur dat speelt met vormen en lijnen. Of kies voor een block-trap, die erg architectonisch en toch speels is.

Geen zin om het zelf te doen?

Wil je helemaal geen risico lopen en er wat sneller vanaf zijn? Je kunt ook gaan voor een traprenovatie van Wolfs Traprenovatie. In minder dan één dag renoveren we je hele trap en krijgt je hal meteen een andere uitstraling. Wij zorgen er ook voor dat je trap perfect binnen je interieur past, of je nu een warm, modern of strak interieur hebt.

Neem voor meer inspiratie over je trap opknappen, gerust contact op met Wolfs Traprenovatie.

Wolfs TraprenovatieTrap te glad?
Gerrie en Ine Wolfs

Telefoon 0485 – 455 503

E-mail :  info@wolfstraprenovatie.nl
Website : www.wolfstraprenovatie.nl
Facebook : Wolfs Traprenovatie

Word net als Wolfs Traprenovatie ook nieuwspartner en sluit je aan bij de Maasvallei Bedrijven.

Auteur Renee Muller

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

1 Comment

  1. Weet waar je aan begint als je de trap gaat verven. In ons geval was het opknappen van de trap in de opgang nodig toen we hier introkken. Wij dachten dat het een kwestie van een beurt met de schuurslof en een likje verf was. Er moest cola aan te pas komen om lijmresten te verwijderen, en heel veel schuurpapier. Uiteindelijk hebben we een strak geverfde trap met een mooie loper. Het was veel werk maar het resultaat is er naar.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*