JDS bedrijfsautomatisering bv uit Venray staat op het netwerkpodium tijdens de Maasvallei Expo 2017

De belangrijkste ontwikkelingen waar we op dit moment mee bezig zijn, zijn onze HIP-telefonie en Cloud-omgeving.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

bedrijfsautomatisering bv uit Venray

Wij zijn JDS bedrijfsautomatisering bv uit Venray, bedreven én gedreven in het analyseren van automatiseringsvraagstukken. We doen dit dan ook al meer dan 30 jaar nog steeds met veel plezier. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsspecifieke oplossingen voor het MKB-segment, waarbij we het inrichten van de automatisering als een maatpak zien. Dit maatpak creëren we met standaard software, tegen standaard prijzen, maar altijd aangepast op de wensen van de klant.

De diensten van JDS bedrijfsautomatisering bv uit Venray

Alles omtrent automatisering kunnen wij voor onze klanten verzorgen. Vanaf de basics als hard- en software, tot de beveiliging en monitoring die het netwerk van de klant nodig heeft. Daarnaast leveren wij ook extra diensten als HIP-telefonie, Cloud en Managed Services. Laten we zeggen, alles wat een bedrijf nodig heeft om qua automatisering goed te kunnen functioneren en te blíjven functioneren. Ook wat betreft financiële en logistieke administratie kunnen wij voorzien in een oplossing: King Business Software. Wij zijn namelijk de officiële reseller van King voor deze regio.

Daarnaast hebben we ook twee eigen softwareprogramma’s ontwikkeld. LogisticManager is een Transport Management Systeem, speciaal voor de transport- en logistiek markt. Plan-IT is werkplaatsplanningssoftware voor de (dealer)garage. Een digitale manier van plannen die hogere efficiëntie en hogere klanttevredenheid biedt.

bedrijfsautomatisering bv uit Venray

De belangrijkste ontwikkelingen waar we op dit moment mee bezig zijn, zijn onze HIP-telefonie en Cloud-omgeving. Onze dienstverlening qua HIP-telefonie hebben we de afgelopen maanden kunnen perfectioneren en kunnen het nu perfect inpassen in een volledige omgeving van onze klanten, met diverse mogelijkheden. Daarnaast zijn we druk bezig om onze Cloud-hosting te migreren naar een nog professionelere omgeving, zodat we onze klanten de beste service kunnen bieden op dit gebied en hen kunnen adviseren in de toepassingsmogelijkheden.

Wij zijn al jaren een actief lid van BS Morgen. Toen we vernamen dat de Ondernemers Vakdagen – waar wij ook al jaren aanwezig waren – over zou gaan naar de Maasvallei Expo en dat er een BS Morgen-plein zou komen, was er voor ons geen twijfel om mee te doen aan dit nieuwe concept. We zijn een regionaal bedrijf en willen graag onze zichtbaarheid in de regio verbeteren. Aanwezigheid op de Maasvallei Expo zal ons helpen onze naam beter bekend te maken bij het lokale publiek van Limburg. Wij verwachten daarom ook tijdens de Expo zowel nieuwe contacten op te doen en het onderhouden van bestaande contacten bij BS Morgen op het netwerkpodium. (Zie plattegrond.)

Aangezien wij het volledige MKB-segment als doelgroep hebben, zijn wij niet gebonden aan een bepaalde industrie of locatie. Wat het type bedrijf ook is, de automatisering ervan kunnen wij onder handen nemen! Wel vinden de eerste gesprekken makkelijker plaats als onze gesprekspartner ook daadwerkelijk een beslisser is wat betreft automatisering. De huidige situatie tegen het licht houden en aangeven waar onze toegevoegde waarde ligt, gaat makkelijker met iemand van het bedrijf die precies weet waar de uitdagingen liggen.

bedrijfsautomatisering bv uit Venray

Wij zijn de ideale gespreks- en sparringpartner wat betreft automatisering. Onze slogan is niet voor niets ‘uw ICT, ónze zorg’. Doordat wij de automatisering op ons nemen en onze klanten daar volledig in ontzorgen, komt er bij onze klanten kostbare tijd vrij die aan hun eigen bedrijfsvoering kunnen besteden. Wij luisteren, denken mee en gaan altijd op zoek naar de voor onze klanten beste oplossing. Wij staan op de Maasvallei Expo voor iedereen klaar om van gedachten te wisselen en mee te denken over de huidige omgeving en over verbeterpunten.

JDS bedrijfsautomatisering BV
Keizersveld 25
5803 AM Venray

Telefoon : 0478-585457

E-mail : contact@jds.nl
Website : www.jds.nl
Facebook :  JDS bedrijfsautomatisering bv

Uw bedrijf ook op de Maasvallei site? Word dan ook Nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven om duizenden lezers in de regio te informeren over uw organisatie.Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.