ITB Boxmeer bestaat 35 jaar en houdt open dag op zaterdag 18 november 2017

Op zaterdag 18 november 2017 viert ITB uit Boxmeer haar 35-jarig bestaan met het grote publiek tijdens de open dag die wordt georganiseerd het bedrijfspand van ITB. Het bedrijf is in 1982 opgericht en inmiddels ITB uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 30 medewerkers.

ITB Boxmeer ontwerpt en produceert ventilatie gerelateerde componenten en energiebesparende systemen, die veelal in of bij stallen en kassen worden geplaatst. Zowel internationaal als in de regio Boxmeer zijn de producten van ITB terug te vinden. Denk bijvoorbeeld aan kuikenstallen in Canada, tuinbouwkassen in India of een varkensstal in Noord-Brabant.

Tijdens de open dag worden meerdere rondleidingen door de fabriek gegeven, waarbij een groot
aantal systemen zijn te zien. Onze medewerkers vertellen over de productie van de systemen en de toepassing in de praktijk. Het volledige proces, van de tekentafel tot de logistieke afhandeling, is zichtbaar voor de bezoeker. Zo kan de bezoeker bijvoorbeeld meer te weten komen over hoe een innovatietraject bij ITB verloopt.

De recentelijk geïntroduceerde innovatie op het gebied van reductie van fijnstofemissie, de OctaFil, is een sprekend voorbeeld van een innovatie waarmee ITB inspeelt op ontwikkelingen in de markt.

Voor een hapje en een drankje is gezorgd en er is gedacht aan de kinderen. De open dag van ITB vindt plaats op zaterdag 18 november 2017 van 12:00 tot 17:00 uur. Aanmelden is niet nodig.

ITB Companies
Lionstraat 10
5831  AK  BOXMEER

Postadres :
Postbus 245
5830 AE  BOXMEER

Telefoon : 0485-578876
Fax : 0485-578603

Website : www.itbboxmeer.nl
E-mail :    info@itbboxmeer.nl

Print Friendly, PDF & Email