ISDN stopt per 1 september 2019

Benieuwd wat u kunt besparen op telefonie, wacht niet langer, want het is zo 1 september 2019.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

ISDN stoptNIJMEGEN – KPN heeft aangekondigd dat ISDN stopt en daarom zal heel zakelijk Nederland in de komende maanden overstappen op VoIP bellen. ISDN was de afgelopen jaren een hele stabiele en betrouwbare manier om zakelijk te bellen. Maar er is nu een beter en goedkoper alternatief beschikbaar: Voice over IP, VoIP dus.

Hierdoor is ISDN overbodig geworden en heeft KPN besloten deze dienst te beëindigen. Ben je hier nog niet helemaal in thuis of wil je er meer over weten?

“Wij merken dat de overstap naar het nieuwe bellen vaak spannend is voor ondernemers. En terecht, want hoe weet je dat je niks over het hoofd ziet? Het is immers niet jouw vakgebied. Daar maken wij het verschil voor ondernemers: wij inventariseren alle relevante zaken, zodat je een oplossing krijgt die 100% werkt.”

Wat zijn de voordelen van VoIP bellen.

  • Flinke besparing op je abonnements- en gesprekskosten
  • Integratie met CRM pakketten mogelijk
  • Vast Mobiel Integratie
  • Doorschakeling bij calamiteiten
  • Nummerbehoud, dus je telefoonnummer veranderd niet.

In de inventarisatie hebben wij ook oog voor:

  • Uw huidige hardware en infrastructuur
  • Uw alarmsysteem
  • Uw PIN en eventueel fax apparaat.

Waarom stopt ISDN?

ISDN is een verouderde en relatief dure techniek. Met de opvolger Voice over IP (VoIP) is er technisch veel meer mogelijk. Nieuwe functies, zoals vast-mobiel-integratie en een koppeling met je bedrijfssoftware zijn direct beschikbaar.

Voor veel bedrijven valt er een flinke besparing te realiseren bij de overstap van ISDN naar VoIP. De gespreks- en abonnementskosten zijn bovendien een stuk lager dan bij ISDN. Het stoppen van ISDN is dus eigenlijk een zege voor het bedrijfsleven.

De onafhankelijk adviseurs van 1Voice B.V. kunnen uw VoIP oplossingen aanbieden van meerdere aanbieders in de markt. Hiermee kunnen zij tot in detail inspelen op uw specifieke eisen en wensen.

Benieuwd wat u kunt besparen op telefonie, wacht niet langer, want het is zo 1 september 2019.

1 Voice BV– total communicationpaul-dubbers-1voice-nijmegen-bespaar-tot-50-procent-op-uw-telefonie-en-internetkosten-maasvallei-netwerk

Kerkenbos 1224
6546 BE  NIJMEGEN

Telefoon : 024-7601400

E-mail : info@1voice.nl
Website :  www.1voice.nl
LinkedIn :  www.linkedin.com/company/1voice-bv
Facebook : www.facebook.com/1voice.nl

Word ook nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.