IP Secure uit Grave is met ingang van heden Dealer van Proteco Poort Automatisering te Gemert

GRAVE – Het zijn drukke tijden voor IP Secure eigenaar Matthijs van Lobberegt uit Grave. IP Secure levert online beveiligingssystemen en vanwege de toenemende vraag naar het automatiseren van toegangshekken, poorten en controlesystemen is Mathijs op zoek gegaan naar een professionele partner op dit gebied.

De meest geschikte partner voor IP Secure is Proteco Nederland uit Gemert. De producten van Proteco zijn makkelijk te integreren met de intercom- en camerasystemen van IP Secure. Het voordeel is dat alle functionaliteiten te bedienen zijn vanaf 1 app. En dat scheelt een hoop rompslomp voor de gebruikers.

“Proteco Nederland is een vooruitstrevend bedrijf gevestigd in Gemert dat gespecialiseerd is in poortopeners en toegangscontrole. Proteco is al 40 jaar een begrip en bekend beeldmerk voor installateurs en eindgebruikers dat sterk staat voor haar technologie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Proteco is niet voor niets uitgegroeid naar meer dan 60 landen wereldwijd. Al meer dan 15 jaar vertegenwoordigen wij met succes de markt in de Benelux. Door onze eigen professionele installatie service kunnen wij u alle zorgen uit handen nemen.

Omdat gebruikers nu met één app hun intercom, camera en toegangssysteem kunnen bedienen, bieden we particulieren, bedrijven en instellingen nu een veel completere, betere en goedkopere oplossing.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

IP SECURE
De heer Matthijs van Lobberegt
Dokter Kanterslaan 69
5361 NB Grave

Telefoon 06-52657892

E-mail : info@ip-secure.nl
Website : www.ip-secure.nl

Print Friendly, PDF & Email