Introductie ZZP Boost event Noordoost Brabant deel II

Vanwege de vakantieperiode is de volgende Open Coffee bijeenkomst op vrijdag 30 augustus 2019 van 9:00 uur tot 11:00 uur.

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

ZZP Boost eventBOXMEER – Tientallen ondernemers kwamen afgelopen vrijdag naar de Open Coffee Boxmeer, voor de introductie van het ZZP Boost event Noordoost Brabant. Dit bijzondere event vindt plaats op dinsdag 5 november 2019, aansluitend op de Maasvallei Business Beurs Boxmeer.

Ben jij zelfstandige en woon jij in de regio Oss, Den Bosch of Boxmeer? Wil jij je horizon verbreden en jouw lokale netwerk vergroten? Kan jouw onderneming wel een boost gebruiken? Dan mag je niet ontbreken op één van de interactieve zzp roadshow avonden in jouw regio! De zzp ROADSHOW is een event vóór en dóór zzp’ers uit Noordoost Brabant. De avond staat in het teken van; het vergroten van je ondernemersvaardigheden, beter in je kracht komen als ondernemer en netwerken. Klik op deze link om je aan te melden.

ZZP Boost event

En er gebeurde meer, want Kitty Geboers van Mani Padme presenteerde haar Body Mind Release programma aan de bezoekers. En met haar presentatie had ze absoluut de aandacht van het publiek, want Kitty kan mensen binnen zeven weken van een burn-out genezen. En als je er op tijd bij bent, een burn-out voorkomen. Dit maakt Kitty’s methodiek interessant voor individuen, maar ook zeker voor werkgevers, die goed voor hun personeel willen zorgen.

ZZP Boost event

Kitty Geboers legt uit. “Als je negatieve ballast los laat, krijg je er positieve energie voor terug.”

ZZP Boost event

In de showroom van IndiEco, zijn drie voorbeeld stands opgebouwd om exposanten een idee te geven hoe hun stand er straks uit komt te zien.

ZZP Boost event

Tijdens de introductie van het ZZP Boost event, zijn de eerste 250 entreetickets voor de Business Beurs Boxmeer al uitgedeeld aan de bezoekers, sponsoren, deelnemers en exposanten, die aanwezig waren afgelopen vrijdag.

Vanwege de vakantieperiode is de volgende Open Coffee bijeenkomst op vrijdag 30 augustus 2019 van 9:00 uur tot 11:00 uur.

Het Open Coffee team Boxmeer wordt door de volgende bedrijven georganiseerd.
Zakenservice, Bona PicturaIndiEcoOn Stage en het Lion Center Boxmeer.

Open Coffee Maasvallei in Boxmeer
Locatie : Lion Center Boxmeer
Datum : vrijdag 30 augustus 2019
Tijden : 9:00 uur tot 11:00 uur.
Lionstraat 8
5831 AK Boxmeer

Telefoon : 06-26494980

E-mail : maasvallei@maasvallei.net
Website : www.maasvallei.net

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.