Introductie van de Land van Cuijk Kroket op de Lamperse Hei tijdens het Goei Leven

Kom zaterdagmiddag ook culinair picknicken op de Lamperse Hei in Wanroij

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Land van Cuijk kroketWANROIJ – Land van Cuijk Kroket – Op zaterdag 29 juni is het culinair picknicken bij Mat en Miriam van den Broek op de Lamperse Hei in Wanroij.  “Op 28 – 29 -30 juni 2019 vindt in het Land van Cuijk Een Goei Leven Beleven plaats. Een uniek evenement op tenminste negen bijzondere locaties: Op het water, in de bossen, langs de velden en aan dorpspleinen. Dit mag je niet missen!”

Boert Bewust

Er is veel te doen en er valt veel te beleven op de Lamperse Hei, want de middag begint om 12:00 uur met de onthulling van het Land van Cuijk Boert bewust bord. “Boert Bewust organiseert activiteiten om in gesprek te komen en te blijven met de mensen in de regio. Boert Bewust fungeert daarbij als label wat staat voor openheid en transparantie.

Land van Cuijk Kroket

Na het overweldigende succes van de Land van Cuijk burger, kon een nieuw Land van Cuijk product natuurlijk niet uitblijven. Onder leiding van Martien Bos, zal deze nieuwe regionale kroket geïntroduceerd worden aan het publiek op de Lamperse Hei.

Stal en speurtocht

Na de onthulling van het boert bewust bord en de introductie van de Land van Cuijk kroket kunnen bezoekers genieten van al het moois op de Lamperse Hei. Speciaal voor de kinderen, is er een mooie speurtocht uitgezet.

Picknick

De picknick bestaat uit een heerlijk broodje Land van Cuijk kroket, drinken, een lekkere appel en een zoete snack. De kosten van de picknick bedragen € 5,00 per persoon. Voor de eerste 50 bezoekers staat er een super gave Koedie-Bag klaar.

Opgeven en betalen voor de picknick kan gewoon op de Lamperse Hei.

Land van Cuijk kroket

Boertel De Lamperse Hei
Familie van den Broek
Lamperen 14
5446 PT Wanroij

Telefoon : 0485-371390
Mobiel : 0650203978
E-mail : info@lampersehei.nl
Website : www.lampersehei.nl

Word ook nieuwspartner bij de Maasvallei Bedrijven.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.