InteRIm bv op Maasvallei Expo: voor succesvol veranderen binnen het MKB

VENRAY – Felix Rippe keerde na dertig jaar wonen en werken in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk terug naar Nederland. De focus van zijn bedrijf InteRIm bv ligt op het succesvol veranderen binnen het MKB. Als deelnemer aan de Maasvallei Expo in Venray zegt hij: “Wij willen laten zien hoe wij werken, hoe wij aanpakken en wat onze competentie is.”

Een jonge onderneming met een lange traditie. “InteRIm bv is al meer dan tien jaar succesvol aan het werk voor internationaal georiënteerde bedrijven. Wij kennen de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) zeer goed, maar ook hebben wij ervaring met andere Europese landen, Aziatische landen en de USA. In Nederland zijn wij nieuw, en daarom willen wij ons graag aan de regionale MKB-bedrijven presenteren. Onze doelgroep zijn vooral bedrijven waar een verandering gevraagd is.”

De specialisaties van InteRIm bv zijn de volgende: Turnaround-management en verandermanagement, omzet- en procesverbetering, begeleiding van bedrijfsoverdracht, begeleiding van digitale transformatie en bijzondere expertise in de DACH-regio. En dat alles volgens het motto van Nelson Mandela: “Vision without action is a dream, Action without vision is a waste of time.”

Felix Rippe zet zijn onderneming in Oostenrijk voort met de Nederlandse InteRIm bv. “Daarbij wordt gebruik gemaakt van het bestaande en perfect ingespeelde netwerk van creatieve krachten, ervaren strategen en ondernemende interimers in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland”, aldus Felix.

“Samen komen wij met u in actie, altijd met de visie in zicht”, zo belooft de ondernemer van InteRIm bv de komende bezoekers van zijn stand bij Maasvallei Expo in Venray.

InteRIm bv, Min. Ch. Ruysstraat 6a, 5802 BC Venray

Felix Rippe, (06) 24106588.

website: interim-bv.com

 

Print Friendly, PDF & Email