Interessante subsidieregeling voor 45 plus ZZP-ers

Neem de regie over je eigen loopbaan met een gratis ontwikkeladvies

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

45+ ZZP-ersSINT – HUBERT – Interessante subsidieregeling voor 45 plus ZZP-ers. – Nederland telt in 2019 ruim 1,2 miljoen ZZP’ers en dit aantal groeit gestaag door. ZZP’ers ouder dan 45 jaar, komen in aanmerking voor de subsidie persoonlijk ontwikkeladvies.

Stel, je bent ZZP’er. Wat heb je dan nodig om de komende jaren goed te blijven functioneren? Heb je nog wel uitdaging in je werk? Tegen welke problemen loop je allemaal aan als zelfstandig ondernemer? Is jouw werkdruk niet te hoog? Ben je nog wel gelukkig? En, maak jij je zorgen om je pensioen? Een greep uit een aantal vragen waar veel ZZP’ers mee te kampen hebben.

Neem de regie over je eigen loopbaan met een gratis ontwikkeladvies
Hervind je passie en zorg dat je op een prettige manier je pensioen haalt. Ben je 45 jaar of ouder en 12 uur per week werkzaam in loondienst of als ZZP’er dan kun je kosteloos gebruik maken van het ontwikkeladvies. Je kunt op eigen initiatief gebruik maken van de regeling 45+ ZZP-ers.

Wat moet je doen om voor de subsidieregeling Persoonlijk Ontwikkeladvies 45+ in aanmerking te komen?
Neem contact op met Angela van Berkel, want Angela zorgt tevens voor de aanvraag van de subsidie. Maar let op! Wees er snel bij, want ook hier geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Over Angela
“Opgegroeid in een ondernemersgezin heb ik het ondernemerschap in mijn bloed. Na mijn opleiding als beroepskeuzeadviseur aan de Academie Mens en Arbeid heb ik achttien jaar in loondienst gewerkt als consulent en loopbaanadviseur. In 2008 heb ik de stap naar het zelfstandig ondernemerschap gezet. Sindsdien werk ik vanuit het Globegebouw in Oss. Ik heb een vaste klantenkring opgebouwd in de regio. Kandidaten die ik begeleid heb komen uit allerlei branches: bouw, infratechniek, industrie, overheid, onderwijs, zorg en welzijn. Opleidingsniveau varieert van LBO, MBO, HBO tot academisch.”

Angela van Berkel Coaching en Advies45 plus ZZP-ers
Sint Hubbertsebinnenweg 50
5454 GA Sint Hubert

Kantooradres
Obrechtstraat 39
5344 AT Oss

Telefoon : 06-12736282

E-mail : info@angelavanberkel.nl
Website : www.angelavanberkel.nl

Lees hier eerdere artikelen over Angela van Berkel op de Maasvallei site.

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.