Innovatieplein en netwerkborrel tijdens Tuinbouw Relatiedagen Venray 2016

tuinbouw-relatiedagen-in-evenementenhal-venray-2016-focust-op-meer-interregionaal-bereik
Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.

Innovatieplein en netwerkborrel tijdens Tuinbouw Relatiedagen Venray 2016VENRAY – Tijdens Tuinbouw Relatiedagen Venray is er een nieuw Innovatieplein. Hier zijn drie teeltinnovaties te zien: ondergronds strokenploegen, toekomstgerichte teeltoptimalisatie voor de boomkwekerij en de introductie van zoete bataaltteelt in Nederland. Deze uitvindingen zijn door het Innovatiefonds voor telers genomineerd voor de publieksprijs. De uitreiking vindt plaats op woensdag 30 november om 20.30 uur tijdens Tuinbouw Relatiedagen Venray. 

Het Innovatiefonds voor telers heeft uit de inzendingen drie deelnemers geselecteerd: ondergrondse strokenploegen (Henk Pol), toekomstgerichte teeltoptimalisatie voor de boomkwekerij (Stefan Even) en de introductie van zoete bataaltteelt in Nederland (Joep van de Bool). Deze deelnemers worden door het Innovatiefonds beloond met een geldprijs.

Uitreiking beste innovatie

Daarbovenop maken zij kans op de publieksprijs. Dit is de prijs voor de beste innovatie bij agrarische ondernemers in de akkerbouw en tuinbouw, gekozen door het publiek. De stemperiode loopt tot 29 november 2016. De winnende deelnemer wordt op woensdag 30 november om 20.30 uur bekendgemaakt tijdens Tuinbouw Relatiedagen Venray. De winnaar ontvangt een geldprijs van 750 euro.

Netwerkborrel

Aansluitend op de uitreiking vindt een Netwerkborrel voor exposanten en genodigden plaats. Alle exposanten ontvangen van hun beursorganisator tijdens de beurs een aantal kaarten voor deze avond. Exposanten delen deze kaarten uit aan bezoekers. Zo bepalen zij wie er aanwezig zijn op deze Netwerkborrel.

innovatieplein-en-netwerkborrel-tijdens-tuinbouw-relatiedagen-venray-2016

Info/openingstijden

Bezoekers van Tuinbouw Relatiedagen Venray komen tijdens hun beursbezoek in contact met toeleveranciers in de boomkwekerij, potplanten-, snijbloemen-, glasgroente-, vollegrondsgroente- en fruitteelt. De beurs is op 29 en 30 november en 1 december te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur. Parkeren is gratis. Belangstellenden kunnen hun e-tickets registeren via: www.evenementenhal.nl/tuinbouwvenray.

Logo-evenementenhal-venray-maasvallei-netwerkEvenementenhal Venray

De Voorde 30
5807 EZ Venray

Telefoonnummer : 0478-519790
Fax : 0478-519780

E-mail :    venray@evenementenhal.nl
Website : www.evenementenhal.nl

Print Friendly, PDF & Email

Wie zorg en aandacht zaait, oogst vertrouwen en succes.